Μαλλιά

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021

Όλες οι τάσεις που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Στο παρελθόν, τα μοντέλα στις εβδομάδες μόδας έτειναν να έχουν -αν όχι ακριβώς το ίδιο- παρόμοιο beauty look. Τώρα όλο και περισσότεροι σχεδιαστές νιώθουν την ανάγκη να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα, ζητώντας από κορυφαίους hairstylists να προτείνουν ιδιαίτερα χτενίσματα, που θα δώσουν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα στο catwalk. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, συνθέτοντας τη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021.

Από sleek αλογοουρές, μέχρι messy πλεξούδες και top knots, αυτά είναι τα hair trends που θα κυριαρχήσουν τον επόμενο χειμώνα:

Michael Kors: Edgy σινιόν

Michael Kors: Edgy σινιόν

Στο show του οίκου Michael Kors το κλασικό χαμηλό σινιόν, αναβαθμίστηκε, υιοθετώντας ένα edgy στιλ με τις άκρες των μαλλιών να προεξέχουν και να στερεώνονται στο πάνω μέρος του updo.

Christopher John Rogers: Big hair

Christopher John Rogers: Big hair

O οίκος Christopher John Rogers κατάφερε να κάνει το απόλυτο statement προτείνοντας ίσως την πιο τολμηρή εκδοχή του afro, το «voluminous cloud». Τα μαλλιά με τον πολύ έντονο όγκο που θύμιζαν σύννεφο έκαναν το συγκεκριμένο show ένα από τα πιο πολυσυζητημένα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Christian Siriano: Sleek αλογοουρές

Christian Siriano: Sleek αλογοουρές

Οι μακριές sleek αλογoουρές με τα διακριτικά pops of color χάριζαν στο show του Christian Siriano μια νεανική, punk διάθεση.

Chromat: Sporty chic πλεξούδα

Chromat: Sporty chic πλεξούδα

Η hairstylist Justine Marjan εμπνεύστηκε από τον sporty χαρακτήρα της συλλογής του fashion brand Chromat και δημιούργησε επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες, τις οποίες διακόσμησε με custom made Chromat κορδέλες.

Badgley Mischka: Οι στέκες αλλιώς

Badgley Mischka: Οι στέκες αλλιώς

Το show του brand Badgley Mischka πρότεινε μια νέα εκδοχή του πιο δημοφιλούς αξεσουάρ μαλλιών του 2019, τοποθετώντας τις στέκες στη βάση του κεφαλιού, έτσι ώστε να διακοσμούν τον αυχένα των μοντέλων.

Laquan Smith: Twists και micro bangs

Laquan Smith: Twists και micro bangs

Η hairstylist Jawara Wauchope εμπνεύστηκε από τους R&B καλλιτέχνες των ’90s και τα hair twists των Αφρικανών γυναικών και δημιούργησε messy μακριές πλεξούδες, τις οποίες συνδύασε με micro bangs.

Carolina Herrera: Χαμηλή αλογοουρά

Carolina Herrera: Χαμηλή αλογοουρά

Τα μαλλιά των μοντέλων ήταν χωρισμένα στη μέση και πιασμένα σε μία μίνιμαλ χαμηλή αλογοουρά, που κάλυπτε τα αφτιά τους. «Είναι ένα χτένισμα πολύ δραματικό, μέσα στην απλότητά του», είπε ο hairstylist Guido Palau.

Self Portrait: Χαμηλή αλογοουρά

Self Portrait: Χαμηλή αλογοουρά

Ένα παρόμοιο look παρουσιάστηκε και στο show του fashion brand Self Portrait με τη διαφορά ότι τα μαλλιά είχαν έντονη χωρίστρα στο πλάι και το τελικό αποτέλεσμα έδειχνε αρκετά πιο sleek.

Tory Burch: Βικτωριανά twists

Tory Burch: Βικτωριανά twists

Tα ρομαντικά hair twists στο show του οίκου Tory Burch αποτέλεσαν το τέλειο πάντρεμα της δεκαετίας του 1970 με τη βικτωριανή εποχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.harpersbazaar.gr