Υπάρχει όμως μία σπιτική συνταγή που έχει περάσει από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά και μάλλον ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις. Επομένως, εάν πιστεύεις πως δεν προλαβαίνεις να διορθώσεις την εικόνα των γλουτών σου, μάλλον κάνεις λάθος.

Ένας από τους μεγαλύτερος εχθρός των γυναικών είναι η κυτταρίτιδα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που πρέπει να εμφανιστούν με μαγιό στην παραλία.

Για να φτιάξεις μόνη σου την πιο αποτελεσματική μάσκα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού και του τοπικού πάχους, θα χρειαστείς μόνο τρία αγνά υλικά, που σίγουρα έχεις στο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Πώς να τη φτιάξεις

Αφού στύψεις ένα ώριμο λεμόνι, βάλε τον χυμό του σε ένα μπολάκι. Πρόσθεσε δύο κουταλάκια του γλυκού αλάτι, το οποίο είναι ιδανικό για απολέπιση και δύο κουταλιές της σούπας μέλι και ανακάτεψε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

Στη συνέχεια, άπλωσε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές, κάνοντας παράλληλα απαλό μασάζ. Άφησε τη μάσκα πάνω στο κορμί σου για τουλάχιστον μισή ώρα. Μόλις τελειώσεις, καλό θα ήταν να τυλίξεις τις συγκεκριμένες περιοχές με μια μεμβράνη, καθώς η θερμότητα θα κάνει τη δράση της ακόμα πιο αποτελεσματική.

Επανέλαβε τη συγκεκριμένη διαδικασία μία φορά τη βδομάδα και θα μείνεις έκπληκτη από το αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα.