Πρόσωπο

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Βαθύ καθαρισμό προσώπου από το κέντρο αισθητικής Renaissance Aesthetics

Το περιμέναμε πως και πως …. Μετά το καλοκαίρι και τα αμέτρητα μπάνια στη θάλασσα, όπως είναι φυσικό, το πρόσωπο και το δέρμα μας είναι αρκετά αφυδατωμένα και χρειάζονται επειγόντως την κατάλληλη περιποίηση. Οι υψηλές θερμοκρασίες, το αλάτι της θάλασσας, ο ιδρώτας, οι ρύποι της ατμόσφαιρας δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι της επιδερμίδας μας. Παράλληλα,  η παραγωγή σμήγματος, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό.

Για αυτό τον λόγο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Renaissance Aesthetics μας υποδέχτηκε στον πανέμορφο χώρο του που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, Κουμουνδούρου 21Β.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.             Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με μια καταπληκτική προσφορά , το φθινόπωρο μας υποδέχεται super ανανεωμένους καθώς θα  βοηθήσουμε το δέρμα μας να καθαρίσει σε βάθος και να λάμψει! Τι χρειαζόμαστε λοιπόν;

Ένα βαθύ δερματολογικό καθαρισμό προσώπου , ο οποίος περιλαμβάνει :

✅Ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα & λοσιόν
✅Απολέπιση
✅Ατμό με όζον (διάρκεια 25′)
✅Διάνοιξη πόρων – αφαίρεση σμήγματος & κεχριών
✅Αντισηψία με υψίσυχνα ρεύματα
✅Κρέμα με αντιφλογιστική – αντιφλεγμονώδη δράση
✅Μάσκα για τους ερεθισμούς
✅Ενυδατική ή ρυθμιστική κρέμα

Με την ολοκληρωμένη, επαγγελματική προσέγγιση, τους σωστούς χειρισμούς και τα καλύτερα δραστικά και ασφαλή συστατικά και πρώτες ύλες, ο σωστός καθαρισμός βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την εξέλιξη και την επιδείνωση της ακμής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                               Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εμείς αδράξαμε με την πρώτη ευκαιρία αυτή την super ΠΡΟΣΦΟΡΑ και εμπιστευτήκαμε τους ειδικούς του Renaissance Aesthetics.  

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Προσωπικά, έμεινα υπερευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς η επιδερμίδα μου μετά τον βαθύ καθαρισμό είναι ανανεωμένη, λαμπερή και πεντακάθαρη. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Renaissance Aesthetics που φρόντισε και χάρισε στο πρόσωπο μου λάμψη , αναζωογόνηση και βελούδινη υφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                          

Δείτε εδώ βήμα-βήμα τα στάδια του δερματολογικού καθαρισμού του προσώπου μου και μην παραλείψετε να κλείσετε το ραντεβού σας άμεσα στο 24212 11666 . Enjoy it !!

Βρείτε περισσότερα για το Renaissance Aesthetics στο Facebook εδώ και στο Instagram εδώ!

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη