Νύχια

Τα 3 nail trends που έχουν κατακλύσει αυτή τη στιγμή το Instagram feed μας

Ξέχασε το κλασικό κόκκινο βερνίκι και δοκίμασε ένα από αυτά τα ευφάνταστα σχέδια.

Φέτος το φθινόπωρο, η μόδα μας καλεί να πειραματιστούμε με το μανικιούρ μας και να τολμήσουμε ευφάνταστα nail art designs. Ξεχάστε για λίγο τα κλασικά κόκκινα και μπορντό νύχια, βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και ζητήστε από τη nail artist σας ένα από τα παρακάτω σχέδια νυχιών φθινόπωρο 2020, που έχουν κατακλύσει το Instagram feed μας:

Mismatched Nails

View this post on Instagram

💗🧡💛💙🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Τις τελευταίες σεζόν τα rainbow nails δηλαδή το μανικιούρ που θέλει κάθε νύχι να είναι βαμμένο με ένα διαφορετικό χρώμα ή σε διαφορετική απόχρωση της ίδιας χρωματικής παλέτας αναδείχθηκαν σε αγαπημένη επιλογή τόσο των celebrities, όσο και των nail artists του Instagram. Η νέα “εξελιγμένη” εκδοχή τους είναι τα mismatched nails, που θέλουν κάθε νύχι να είναι διακοσμημένο με διαφορετικό nail design.

Flower Power

 

Πρόκειται για μία τάση που υιοθέτησε τόσο η Hailey Bieber, όσο και η Kendall Jenner και η Gigi Hadid κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όλα δείχνουν πως η κυριαρχία της θα συνεχίσει και το φθινόπωρο. Τα nail art designs είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο boho ή ακόμα και girly τρόπος να φέρεις λίγο από την άνοιξη και το καλοκαίρι στους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Artsy

Για τις πιο καλλιτεχνικές φύσεις, η τάση που καλεί για artsy σχέδια που θυμίζουν έργα του Pablo Picasso είναι η πλέον ιδανική. Πρόκειται για ένα ντελικάτο και σοφιστικέ σχέδιο που σίγουρα δεν απογοητεύει ποτέ -αρκεί βέβαια να γίνεται από κάποιον έμπειρο και ταλαντούχο nail artist που προσέχει πολύ τη λεπτομέρεια.

 

 

 

Πηγή: www.missbloom.gr/ Πηγή φωτογραφίας:/www.elle.com/