Πρόσωπο

Makeup Alert: Nέα προϊόντα μακιγιάζ που θα σου κλέψουν την καρδιά

Μπροστά σε ένα ενδεχόμενο lockdown, χρειάζεται να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα beauty items. Κάναμε έρευνα για εσένα, δοκιμάσαμε τις νέες makeup αφίξεις και σου προτείνουμε όσα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κομψά ανάλαφρα μακιγιάζ για τις ψηφιακές συναντήσεις της εργασίας σου, ενώ ταυτόχρονα θα τονώσουν τη διάθεσή σου.

 

 BACKSTAGE 20_C201500005_GLOW_FACE_PALETTE_BRONZE_G_SW_F39

Πολυχρηστική παλέτα μακιγιάζ Dior Backstage Glow Face Palette Bronze του Dior. Η υφή της γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα της χαρίζει απίστευτα λαμπερή όψη.

 

chanel foundation

Υγρό φον ντε τέν Les Beiges Healthy Glow Foundation Hydration And Longwear της Chanel. Ανάλαφρο και ενυδατικό, το συγκεκριμένο foundation είναι κατάλληλο για να δημιουργήσεις μια απόλυτα φυσική και λαμπερή βάση.

LaMer_Perfecting_Primer_

Ενυδατικό primer για το πρόσωπο The Perfecting Primer της La Mer. Eίναι ένα απόλυτα ενυδατικό προϊόν που μειώνει άμεσα τις ατέλειες της επιδερμίδας και χαρίζει ομοιόμορφη όψη που ακτινοβολεί.

_RPC_THE_SLIM_GLOW_MATTE_MKT_204

Κραγιόν The Slim Glow Matte του Yves Saint Laurent. Eίναι ματ αλλά έχει ένα διακριτικό λαμπερό τελείωμα, χάρη στα μόρια πέρλας που περιέχει η σύνθεσή του.

 9 EYE PALETTE N5 J 90

Παλέτα σκιών Le 9 de Givenchy. Ο Nicolas Degennes, καλλιτεχνικός διευθυντής και make-up artist του οίκου Givenchy εμπνευσμένος από την τόλμη και τη δημιουργικότητα των fashion shows της υψηλής ραπτικής του Givenchy, δημιούργησε για πρώτη φορά πολυτελείς παλέτες σκιών με μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Το αποτέλεσμα; Τα χρώματα είναι εντυπωσιακά έντονα, “γράφουν” με ένα πέρασμα στα βλέφαρα και παραμένουν αναλλοίωτα για 12 ώρες.

LipLiner InkDuo SS20 -

Μολύβι και primer χειλιών LipLiner InkDuo Prime + Line της Shiseido. Αυτό το 2 σε 1 προϊόν προετοιμάζει, σχηματίζει και τονίζει τα χείλη χαρίζοντας χρώμα με μεγάλη διάρκεια και ακόμα μεγαλύτερη ένταση! Η μία άκρη του έχει ένα απαλό primer που προστατεύει και περιποιείται την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών, αφήνοντας ένα βελούδινο, σχεδόν ματ τελείωμα. Η άλλη πλευρά του μολυβιού, περιέχει μια εξαιρετικά λεπτή μύτη που δε χρειάζεται καν ξύσιμο, ενώ είναι πολύ ακριβής για τον σχηματισμό του περιγράμματος.

mon reve_ brows infiniliner_02_1

Μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι Infiniliner Gel Brow Pencil της Mon Rêve. Διαθέτει τριγωνική μύτη όπου η μια άκρη της παραμένει πάντα λεπτή προσδίδοντας ακριβές σχήμα στα φρύδια, ενώ η επίπεδη πλευρά της γεμίζει τα σημεία που επιθυμείς. Το βουρτσάκι που διαθέτει στην άλλη άκρη απλώνει ομοιόμορφα το προϊόν και χτενίζει τις τρίχες των φρυδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: elle.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.nylon.com.sg/