Μόδα

Fall Fashion: 8+1 υπέροχα φλατ παπούτσια που θα ερωτευτείς

Όσο και αν δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς, το καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν και το ίδιο πρέπει να συμβεί τώρα και με την καλοκαιρινή συλλογή σου με τα παπούτσια. Κρύφ’ τα στα κουτιά τους και φέρε μπροστά μερικές έξυπνες επιλογές που θα απογειώσουν το στυλ σου σήμερα.

Αυτό το φθινόπωρο συνδυάζουμε την κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ, ποντάροντας σε φλατ επιλογές που μόνο ευκολότερη μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας. Ταιριάζουν άψογα με τα denim παντελόνια μας αλλά και με τα πιο κοντά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας μας, φορέματα σε Α γραμμή, υφασμάτινες βερμούδες και δερμάτινες φούστες. Σε αυτή την περίπτωση, η πιο έξυπνη στιλιστική λεπτομέρεια είναι οι κάλτσες, οι οποίες δημιουργούν έναν συνδυασμό που έχουμε δει αρκετά στο παγκόσμιο street style: Loafers & socks!

Ειδικά για τα μοκασίνια να ξέρεις πως δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να επενδύσεις σε αυτά. Ωστόσο και τα loafers αποτελούν σταθερή αξία εδώ και χρόνια ενώ δυναμικό comeback κάνουν και τα derby shoes. Επομένως αφού τώρα ξέρεις σε ποια φλατ πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου αυτό το φθινόπωρο, δεν έχεις παρά να αρχίσεις να προσθέτεις στο καλάθι σου αυτά που σου κλείνουν το μάτι από την wishlist μας που ακολουθεί.

8+1 φλατ παπούτσια που θέλουμε τώρα:

Animal printed loafers, Zara.

Κροκό μοκασίνια, H&M.

Animal printed, δερμάτινα μοκασίνια, Marni.

Δερμάτινα derby παπούτσια με μεταλλική λεπτομέρεια, H&M.

Δερμάτινες μπαλαρίνες, Bottega Veneta.

Robber σαμπό, Zara.

Derby παπούτσια, Tod’s.

Δερμάτινα loafers, Mango.

Δερμάτινα φλατ παπούτσια με μεταλλικές λεπτομέρειες, Jil Sander.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: elle.gr/ Πηγή φωτογραφίας:www.bovary.gr/