Beauty Testing, Πρόσωπο

Aloe+Colors: Νεανική και βελούδινη επιδερμίδα με τις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera

Εσείς τι προϊόντα χρησιμοποιείτε για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας;

Εμείς εμπιστευόμαστε την Aloe+Colors για την απόλυτη περιποίηση του προσώπου μας! Η Aloe+Colors σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera.

Με στόχο να σέβονται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα, παρέχοντας μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω δύο αγαπημένα μου προϊόντα που σέβονται και προσφέρουν λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα μου. Αναφέρομαι φυσικά για το Aloe Vera Face Serum  και για την  Lifting κρέμα προσώπου Aloe+Colors με τεχνολογία 4drone.

Δοκιμάσαμε για εσάς

Το Aloe Vera Serum είναι ιδανικό για νεανική, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα. Περιέχει υπέροχο άρωμα και δροσερή υφή καθώς επίσης  η μοναδική σύστασή του αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα σας.

Αποτελεί το πρώτο βήμα στη φροντίδα του προσώπου μου καθώς το τοποθετώ κάτω από την κρέμα προσώπου μου, μόνο του ή και σαν βάση για μακιγιάζ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε, σε καθαρό δέρμα, το Serum με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Εύκολο; Με ένα τόσο απλό βήμα μπορούμε να αποκτήσουμε βελούδινη αίσθηση στο δέρμα μας. Παράλληλα, κάτι άλλο που αγαπώ και με εξιτάρει στο ενυδατικό Aloe Vera Serum είναι ότι η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική αλόη (98%) συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή του κολλαγόνου.

Έτσι, καταφέρνει να απομακρύνει τις κοκκινίλες  του δέρματος αλλά και να καταπραΰνει ερεθισμούς. Το χρησιμοποιώ καθημερινά, πρωί – βράδυ, και έχω δει τεράστια αλλαγή στην όψη και στην υγεία της επιδερμίδας μου.

Στη συνέχεια , προχωράμε στο επόμενο βήμα που φυσικά είναι η ενυδατική μας κρέμα!

Η Lifting κρέμα προσώπου Aloe+Colors είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς που θέλετε η κρέμα να σας προσφέρει λάμψη και άμεση ανόρθωση της επιδερμίδας.

Η εφαρμογή της κρέμας είναι πανεύκολη και συστήνεται μετά το face serum.  Σε καθαρό δέρμα απλώνω μια μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο μου  κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Έχει άμεση δράση και εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ώρα που διαρκούν έως και 24 ώρες.  Απλά το αγαπώ!

Χαρίζει λάμψη και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου ενώ παράλληλα καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες, καθώς προστατεύει το δέρμα και  από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Φυσικά δεν γίνεται να μην σας ενημερώσω για την καινοτομία της κρέμας προσώπου Lifting από την Aloe+Colors.

Η σειρά προσώπου Aloe+Colors βασίζεται στη συνέργεια δυο εξαιρετικών συστατικών. Το υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρα ταυτόχρονα και στις 3 βασικές στιβάδες της επιδερμίδας. Παράλληλα δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας. Και τα Hyalufiller Drone και το Photoglow Drone, συστατικά νέας φιλοσοφίας, αποτελούνται από μικροσφαιρίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που θέλουμε, ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια, πετυχαίνοντας άμεση και στοχευμένη δράση.

Τα παραπάνω προϊόντα δεν τα αποχωρίζομαι από το νεσεσέρ μου καθώς αποτελούν ισχυρό σύμμαχο για τη νεανική, λαμπερή και βελούδινη όψη της επιδερμίδας μου καθώς επίσης μας χαρίζουν ένα ‘δώρο’ που όλες οι γυναίκες αναζητάμε: επιτυγχάνεται η μείωση των ρυτίδων μακροχρόνια έως 70% και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος έως 10%.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aloe+Colors εδώ

 

Θα τους βρείτε στο facebook εδώ

Ακολουθήστε τους στο instagram εδώ

 

 

 

 

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου