Beauty Testing, Μαλλιά

Love is in the hair.. H νέα σειρά μαλλιών από Aloe+Colors για λαμπερά και απαλά μαλλιά

Αφυδατωμένα , ξηρά , ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο…σας θυμίζουν κάτι;

Τα μαλλιά μας τα αγαπάμε και τα θέλουμε πάντοτε ενυδατωμένα , απαλά και λαμπερά. Όμως υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που τα μαλλιά μας είναι τόσο ταλαιπωρημένα και ξερά που δεν θέλουμε …. ούτε να τα βλέπουμε! Το καλοκαίρι , η θάλασσα και ο ήλιος ενώ τα έχουμε μέσα στην καρδιά μας , είναι μερικοί παράγοντες που ευθύνονται για την ταλαιπωρία της τρίχας των μαλλιών μας. Έχοντας στο νου μου , λοιπόν, πως οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε άμεση και ολική επανόρθωση και αναγέννηση της τρίχας των μαλλιών μας αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με 3 νέα υπέροχα προϊόντα από την  Aloe+Colors που κατάφεραν να χαρίζουν στα μαλλιά μου λάμψη και ενυδάτωση!

Συγκεκριμένα θα σας παρουσιάσω  τη νέα σειρά μαλλιών από Aloe+Colors  για να δώσει στα μαλλιά σας την λάμψη και την ζωντάνια που χρειάζονται.

 

To Shampoo all hair types είναι ένα απαλό σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών με οργανική aloe vera και υαλουρονικό οξύ, ιδανικό για καθημερινή χρήση και για όλη την οικογένεια. Τα συστατικά του ενυδατικού αυτού σαμπουάν αποκαθιστούν τη δομή και τη συνοχή κάθε τρίχας για πιο δυνατά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά όπως βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ , κερατίνη , αργινίνη , πρωτεΐνες σιταριού και η προβιταμίνη Β5. Ιδανικά για βαθύ καθαρισμό και θεραπεία δυναμώνοντας και τρέφοντας την τρίχα

Η εφαρμογή του σαμπουάν είναι πανεύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις μικρή ποσότητα σε βρεγμένο κεφάλι κάνοντας πλούσιο αφρό και μασάζ και να αφήσεις το προϊόν να δράσει τουλάχιστον για ένα λεπτό. Ύστερα ξεβγάζεις και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία και μια δεύτερη φορά.

Το Shampoo all hair types αφήνει τα μαλλιά τόσο απαλά , καθώς ρυθμίζει τη λιπαρότητα και η  ήπια σύνθεση του καθαρίζει χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

 

 

 

Η Hair mask all hair types είναι πλούσια ενυδατική μάσκα για βαμμένα μαλλιά με οργανική aloe vera και υαλουρονικό οξύ και θρέφει σε βάθος τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντατική θεραπεία, λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και να αφήσεις τη μάσκα να δράσει για μερικά λεπτά. Τέλος ξεβγάζεις με άφθονο νερό έχοντας απαλά και λεία μαλλιά.

Όσο για το άρωμα; Είναι φρέσκο, υπέροχο και σου προσφέρει αναζωογόνηση .

Η καλύτερη θεραπεία για τα ξηρά , αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα σου μαλλιά ! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Το νέο aloe+colors hair mist συνδυάζει 7 μοναδικά δραστικά συστατικά. Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

Το νέο aloe+colors hair mist συνδυάζει 7 μοναδικά δραστικά συστατικά, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, βιολογική αλόη, νιασιναμίδη, άμυλο σιταριού, πρωτεΐνες σιταριού και κερατίνη. Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Παράλληλα, προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα και προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Βελτιώνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, εμποδίζει το ξεθώριασμα και το φριζάρισμα.  Χαρίζει υγιή και ευκολοχτένιστα μαλλιά με όγκο. Αποκαθιστά την ελαστικότητα των μαλλιών, χωρίς να τα βαραίνει.

Πως λοιπόν θα αποκτήσουμε υγιή, ευκολοχτένιστα και χωρίς ψαλίδα μαλλιά;

Ψεκάζουμε σε καθαρά μαλλιά μετά το λούσιμο και το αφήνουμε  να δράσει για μερικά λεπτά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν λαδώνει τα μαλλιά.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aloe+Colors εδώ

 

Θα τους βρείτε στο facebook εδώ

Ακολουθήστε τους στο instagram εδώ

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη