Νύχια

Nail inspo: 6 φθινοπωρινά χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις στα νύχια σου

Κάντε screenshot σε αυτό που σας αρέσει & απογειώστε το μανικιούρ σας

Οι τάσεις στα νύχια διαρκώς αλλάζουν, επηρεασμένες άλλοτε από τις εβδομάδες μόδας και άλλοτε από όσα προτιμούν τα fashion girls που θαυμάζουμε στις street style εμφανίσεις τους. Από το funky πια γαλλικό μανικιούρ και τις παστέλ αποχρώσεις μέχρι τα nudes και τους neon τόνους που είναι απόλυτα εκκεντρικοί, είναι σίγουρο πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα ολοκληρώσετε κάθε σας look και θα απογειώσετε τις εμφανίσεις σας για να υποδεχθείτε τον Οκτώβριο πιο στιλάτες από ποτέ. Εμείς φυσικά μη χάνοντας χρόνο, κάναμε την αναζήτησή μας στο Instagram και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot right now χρώματα στα νύχια για το φθινόπωρο, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε από την ερχόμενη εβδομάδα.

Pastel blue

Μετά το κλασικό μπλε και την παστέλ εκδοχή του, αυτό το φθινόπωρο, το μπλε γίνεται ακόμη πιο απαλό και φωτεινό. Ο λόγος για το baby blue που μπορείτε να επιλέξετε σε όλα τα νύχια σας και θα χαρίσει μια ρομαντική νότα στο στιλ σας. Ωστόσο, εάν θέλετε κάτι πιο εκκεντρικό μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την απόχρωση με κάποιους άλλους τόνου του μπλε στα άκρα σας δημιουργώντας ένα πολυχρωματικό αποτέλεσμα. Ό,τι κι αν διαλέξετε, το τελικό look θα είναι girly και chic.

Super glossy green

View this post on Instagram

Super glossy WKF mani 🍃✨ rg: @bberinaaaa

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Το χακί μπορεί να είναι αρκετά must κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υιοθετήσετε και πιο ανοιχτές αποχρώσεις στο μανικιούρ σας, όπως αυτό το πράσινο που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και θα το λατρέψετε. Μπορείτε να κινηθείτε είτε σε ματ είτε σε glossy φινιρίσματα, αλλά οι τάσεις φέτος επιτάσσουν πιο λαμπερά νύχια, οπότε πείτε ασυζητητί το «ναι» στο glowy manicure.

Sand stories

Μετά τα nudes και τις πάμπολλες ουδέτερες αποχρώσεις που μπορείτε να βρείτε, το φετινό φθινόπωρο επιτάσσει να μείνετε πιστές στη μία, αυτή της άμμου, που θα μας θυμίζει λίγο καλοκαίρι -ειδικά εάν δεν είστε αποφασισμένες να το αφήσετε πίσω σας ακόμη. Εάν δε θέλετε να το επιλέξετε μόνο του, μπορείτε κάλλιστα να το συνδυάσετε με κάποια φλούο απόχρωση ή και κάποιον άλλο πιο neutral σκούρο τόνο.

Fuchsia power

Θα το ερωτευτείτε από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αν είστε φαν των nude αποχρώσεων. Οι μπλε υποτόνοι του, μάλιστα, το κάνουν να δείχνει πιο chic και να αποστασιοποιείται από τα ’80s, που επικρατούσε η υπερβολή. Εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό και βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, πειραματιστείτε με το ζωηρό φούξια, που είναι ταυτόχρονα girly και δυναμικό, άρα ιδανικό για όλες σας.

Multicolors

Τεράστια τάση φέτος που τη βλέπουμε διαρκώς στα social media είναι οι διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε νύχι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις επιλογές των τόνων και να τις βάλετε είτε από μία σε όλη την επιφάνεια του κάθε νυχιού είτε να προτιμήσετε από έναν διαφορετικό σε κάθε νύχι σας. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα funky.

Period red

Το period red αναδείχθηκε ως χρώμα του 2021 από την Pantone, και ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς δεν άργησαν να το κάνουν τάση από την πρώτη στιγμή. Εάν θέλετε να απογειώσετε το μανικιούρ σας και να είστε in fashion, τότε μην παραλείψετε να κάνετε ένα μονοχρωματικό μανικιούρ σε αυτήν την απόχρωση, για να δώσετε μια φλογερή νότα στα άκρα σας.

Πηγή:glow.gr, Πηγή φωτογραφίαςhttps://teen.queen.gr/