Beauty Testing, Νύχια

Δημιουργήσαμε λαμπερό μανικιούρ με Alezori Professional Nail Products

Alezori Professional Nail Products

Η τελειότητα… στα άκρα!

 

Θέλετε τέλειο μανικιούρ; Ακαταμάχητα νύχια που θα τραβάνε τα βλέμματα και θα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις σας;

Η εταιρεία Alezori είναι αυτό που ψάχνεις! Πάντα κοντά στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής , με άριστη ποιότητα και μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία του χώρου αλλά και κάθε γυναίκας!

Περιποιημένα χέρια, ένα όμορφο μανικιούρ– πεντικιούρ , μακιγιάζ ανήκουν στην κομψότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Σήμερα ,λοιπόν,  θα σας παρουσιάσω και θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με κάποια επαγγελματικά προϊόντα νυχιών της εταιρείας Alezori για να αποκτήσω ένα όμορφο και λαμπερό μανικιούρ.

Επέλεξα το ημιμόνιμο βερνίκι  “CAT EYE  EFFEC 9D” στην απόχρωση 1004 για να βάψω τα νύχια μου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το πρώτο βήμα ήταν να λιμάρω τα νύχια μου και να λειάνω την επιφάνεια τους με μια ειδική λίμα (buffer). Έπειτα, καθάρισα με nail cleaner και πέρασα μια στρώση primer. Μετά, χρησιμοποιήσα το Base coat gel polishl uv-led classic 15ml.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

 

Αφού, λοιπόν, περιποιήθηκα τα νύχια μου , είναι έτοιμα για το βερνίκι. Πέρασα μια λεπτή στρώση από το ημιμόνιμο βερνίκι “CAT EYE  EFFEC 9D” και τα πολυμέρισα για 60” σε λάμπα LED. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικό μαγνήτη για να το μαγνητοποιήσετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το χρησιμοποίησα, αλλά για πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα σας συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε.

 

 

 

 

 

Έπειτα, πέρασα και μια δεύτερη στρώση για μεγαλύτερο pigment. Τέλος, πέρασα μια στρώση από το  Top coat UV/LED Non Wipe για λαμπερό τελείωμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Παράλληλα, θέλω να σας παρουσιάσω μια άλλη πολυαγαπημένη απόχρωση που πραγματικά ερωτεύτηκα! Λαμπερό μανικιούρ, υψηλό pigment που μπορείτε να το πετύχετε με μόνο μια στρώση προέρχεται από το ημιμόνιμο βερνίκι σε κόκκινη απόχρωση 102. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με το προηγούμενο  απέκτησα το παρακάτω εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Βρείτε περισσότερα για την Alezori εδώ

Βρείτε την στο facebook εδώ

Ακολουθήστε την στο instagram εδώ

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη