Μαλλιά

Χτενίσματα με hair clips που μπορείτε να δημιουργήσετε σε 5 λεπτά

Πανεύκολα και μοδάτα hairstyles που όλες μπορείτε να πετύχετε

Ετοιμάζεστε για το γραφείο αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο, για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, ενώ την ίδια στιγμή θέλετε να είστε και stylish; Πριν προλάβετε να πανικοβληθείτε και να τα αφήσετε στη μοίρα τους, εμείς σας έχουμε τις λύσεις. Τα hair clips αποτελούν το νούμερο ένα αξεσουάρ για τα χτενίσματά σας αυτήν τη στιγμή, οπότε εμείς σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο εύκολα και γρήγορα hairstyles, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι σε μόλις 5 λεπτά χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας hair clips. Δε χρειάζεται να είστε ειδικοί για να τα καταφέρετε. Αρκεί να έχετε μια λακ για δυνατό κράτημα και… τσιμπιδάκια. Και φυσικά πολλή όρεξη!

Minimal & chic

blumarine-bks-c-rs21-5269-1600941223.jpg
Image Source: Imaxtree

Τα περίφημα bob hairstyles φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν και να μονοπωλήσουν για ακόμη μια χρονιά το ενδιαφέρον των beautistas. Αν λατρεύετε τα κοντά μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε σχεδόν πότε πώς να κάνετε styling σε αυτά, τότε μπορείτε να κάνετε τη χωρίστρα στο πλάι και να προσθέσετε από την άλλη πλευρά ένα hair clip. Με έναν τόσο απλό τρόπο θα έχετε δημιουργήσει ένα τόσο κομψό χτένισμα σε μόλις 5 λεπτά!

Like a french girl 

l2240605.jpg

Εάν θέλετε να δώσετε μια γαλλική νότα στο στιλ σας, μπορείτε να στραφείτε προς το λεγόμενο french twist, στο οποίο στην ουσία στριφογυρίζετε τα μαλλιά σας και τα πιάνετε επίσης ψηλά με μερικά τσιμπιδάκια ή φουρκέτες. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ίδιου χρώματος με τα μαλλιά σας για περισσότερη αρμονία και ομοιομορφία στο χτένισμα, ενώ εάν θέλετε να χαρίσετε μια funky πινελιά στο χτένισμά σας, τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα πιο ζωηρού χρώματος hair clip. Τόσο απλό και τόσο φινετσάτο!

Two hair clips

hair-clips.jpg

Τα αξεσουάρ μαλλιών θα είναι πάντα στη μόδα ανεξαρτήτως στιλ, εποχής, ηλικίας και μήκους μαλλιών. Επομένως, είναι ιδανικά ακόμη και για εσάς που έχετε short haircuts και θέλετε να τα αναδείξετε περισσότερο. Σε αυτήν την περίπτωση, το καλό με τα hair clips είναι ότι μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπως θέλετε, ενώ για εσάς που έχετε εκκεντρική διάθεση, θα μπορούσατε να προσθέσετε πολλά τσιμπιδάκια μαζί σε ένα σημείο των μαλλιών σας. Κάντε τη χωρίστρα στο πλάι ή στο κέντρο κι εντάξτε τα αγαπημένα σας hair clips δεξιά και αριστερά. 

The ponytail twist

hair-clip.jpg

Για τις bad hair days που όμως θέλετε να είστε λαμπερές και προσεγμένες, αυτό το hairstyle που θα περιλαμβάνει και μερικά hair clips είναι ιδανικό για εσάς. Πιάστε απλώς τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό, ατημέλητο κότσο ή σε μια χαμηλή αλογοουρά και προσθέστε στο λαστιχάκι ένα statement hair clip που θα απογειώσει το χτένισμά σας στο λεπτό και θα σας χαρίσει αέρα fashionista. Προαιρετικά τραβήξτε μερικές τούφες δεξιά και αριστερά για να δώσετε την εντύπωση ότι είναι πιο αυθόρμητο το hairstyle σας.

Wet look

90-dgvg459-djmt-kot-23-leftmedusatributehairclip-hairclipsandbrooches-versace-online-store-2-3.jpg

Το wet look είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα των δύο προηγούμενων χρόνων, οπότε σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσετε και αυτόν τον μήνα και να το παραλλάξετε για να γίνει πιο fashionable. Αρχικά, χρησιμοποιήστε λίγο τζελ και πηγαίνετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω με μια βούρτσα. Ψεκάστε με λακ για να σταθεροποιήσετε το look. Προσθέστε έπειτα μερικά hair clips στο πλάι και απογειώστε το χτένισμά σας.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://glow.gr/