Μόδα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φορά τα hot μποτάκια του χειμώνα

Για ακόμη μία χρονιά, η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καμπάνια της ελληνικής εταιρίας υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS, υπό τη σκηνοθετική οπτική του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Μέσα σε ένα περιβάλλον με vintage αισθητική που αποπνέει το διαχρονικό στυλ των επιλογών της, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας θυμάται, παίζει, προκαλεί όπως η ίδια επιθυμεί, καθρεφτίζοντας απόλυτα τη γυναίκα «του σήμερα».

Στο σκηνικό της τηλεοπτικής καμπάνιας, η μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο δωμάτια συμβολίζει δύο πτυχές κάθε γυναίκας σε μία σειρά από δράσεις και κινήσεις που έρχονται σε αντιπαράθεση αλλά ταυτόχρονα ολοκληρώνουν η μία την άλλη, ενώ σε κάθε στιγμή τους η μία γυναίκα αφουγκράζεται τα θέλω της άλλης. Δυο πλευρές μιας γυναίκας, η μια απέναντι στην άλλη. Από τη μία, η γυναίκα «του σήμερα» που ξέρει τι θέλει, με πάθος για ζωή, δραστηριότητα και διεκδίκηση. Από την άλλη, εκείνη που έχει ανάγκη για ισορροπία, σταθερότητα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της. Οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS της χαρίζουν όλα τα παραπάνω.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται με ψηλές μπότες, αρβύλες, σουέντ ankle boots και lace-up μπότες, όλα με την υπογραφή TSAKIRIS MALLAS.

Πηγή: elle.gr/