Beauty Testing, Νύχια

Pbi Beauty: Οι νέες αποχρώσεις για ιδανικό μανικιούρ Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της PBI beauty!

Η PBIbeauty είναι η κρυφή δύναμή σας στο χώρο περιποίησης άκρων.

Στο νέο, πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα τους θα ανακαλύψετε  πάνω από 3,000 εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για Νύχια (φυσικά και τεχνητά), αξεσουάρ, εργαλεία κι αναλώσιμα, απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία.

Γιατί να τους επιλέξεις; Γιατί εδώ και χρόνια κατέχουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο περιποίησης άκρων. Γιατί είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, κατανοώντας πλήρως την ανάγκη σας για αξιόπιστα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Προϊόντα, τα οποία θα σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάθε φορά.

Κάποια από αυτά τα προϊόντα θα σας παρουσιάσω σήμερα αγαπημένοι μου για να αποκτήσετε και εσείς λαμπερό και πανέμορφο μανικιούρ. Η  PBI beauty επανήλθε δυναμικά με 2 ολοκαίνουριες collection Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020.

                                                  

 Η Φθινοπωρινή Συλλογή του Leave Your Mark “COZY”  με τις πιο όμορφες αποχρώσεις του γκρι!

♾Melange – 110 237
♾Hatchi – 110 238
♾Cashmer – 110 256
♾Mohair – 110 259

Η Χειμερινή Συλλογή του Leave Your Mark “FALL FOR NIAGARA

🌈 Believe It Or Not – 110 106
🌈 Fall For Niagara – 110 186
🌈 Movieland – 110 276
🌈 Rainbow Bridge – 110 665
🌈 Skylon – 110 737
🌈 Barrel Ride – 110 741

Στο σημερινό μου μανικιούρ επέλεξα κυρίως την πιο σκούρα απόχρωση του γκρι και συγκεκριμένα το Mohair – 110 259 και το Skylon – 110 737

Αρχικά , αφού λίμαρα και έδωσα το επιθυμητό σχήμα στα νύχια μου, πέρασα την βάση Leave Your Mark ACTIVATE Essential Base Coat 12ml για να προετοιμάσω σωστά το νύχι μου για το ημιμόνιμο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Ύστερα , πέρασα 2 στρώσεις από το Mohair – 110 259 της fall collection στα περισσότερα νύχια μου. Μια πανέμορφη απόχρωση του γκρι, σκούρα απόχρωση που “μωβίζει” λίγο , ιδανικό για φθινοπωρινά looks.  Υψηλό pigment μόνο με μία στρώση αλλά για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα περνάμε και δεύτερη στρώση και τα πολυμερίζουμε  σε φουρνάκι.

Επειδή όμως λατρεύω το glitter, αποφάσισα να βάψω δύο νύχια με την απόχρωση Skylon – 110 737 της winter collection για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το τελικό αποτέλεσμα με ενθουσίασε και ερωτεύτηκα αυτόν τον συνδυασμό.

 

 

Τέλος , για να δώσουμε λάμψη στο μανικιούρ μας και να “κλειδώσουμε” το χρώμα περνάμε και το top και συγκεκριμένα το Leave Your Mark FLAWLESS Non-Wipe Top Coat 12ml.

Tip: Να προτιμάτε να τοποθετείτε στα νύχια σας  base και top coat της ίδιας εταιρείας με τα ημιμόνιμα βερνίκια για καλύτερο και flawless αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.     Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Φυσικά , εξίσου σημαντικό με τα περιποιημένα άκρα μας είναι η προστασία και η ασφάλεια μας.

 

Ως αντιπρόσωποι του Barbicide στην Ελλάδα η PBI beauty τηρεί ανέκαθεν τις προδιαγραφές υγιεινής και απολύμανσης – αποστείρωσης χρησιμοποιώντας και προπαντός ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ για όλους εσάς πάντα τα προϊόντα BARBICIDE για τα όποια υπάρχει επίσημη τεκμηρίωση από το EPA (Enviromental Protection Agency) των Η.Π.Α.. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα αυτά έχουν εγκριθεί ότι είναι αποτελεσματικά κατά του ανθρώπινου κοροναϊού, συμπεριλαμβανομένων των COVID-19.

Πετυχαίνουμε την αποστείρωση των εργαλείων μας με το απολυμαντικό συμπυκνωμένο νερό Barbicide για την προστασία της υγείας μας.

 

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της PBI BEAUTY εδώ:

Βρείτε την στο Facebook εδώ:

Ακολουθήστε την στο Instagram εδώ: