Μόδα

Chanel N°5: H Marion Cotillard ταξιδεύει στο φεγγάρι για τη νέα καμπάνια

Στο βίντεο για τη νέα καμπάνια του οίκου Chanel και του διάσημου αρώματος N°5, η βραβευμένη με Όσκαρ πρέσβειρά του, Marion Cotillard, κοιτά το φεγγάρι κατάματα και ξαφνικά βρίσκεται να χορεύει στο τραχύ έδαφός του στο πλευρό ενός γοητευτικού παρτενέρ.

Πίσω από τη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Johan Renck, που με το όραμά του παντρεύει το πραγματικό με το φαντασιακό. Ο Renck ονειρεύεται το εμβληματικό N°5 σε ένα ταξίδι στο φεγγάρι, σε κλίμα εορταστικό με ήπιο φως, λάμψη και σαγήνη. Η Cotillard περπατά στους δρόμους του Παρισιού, με μία μακριά μαύρη κάπα, την ημέρα της πανσελήνου. Από το βλέμμα της φαίνεται πως είναι προετοιμασμένη για τα πάντα.


©HyperFocal: 0

Και έτσι γίνεται. Η μυστηριώδης φιγούρα της βρίσκεται να πατά το φεγγάρι, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα, σχεδιασμένο να μαγέψει τον άντρα που την περιμένει εκεί. Οι δυο τους ξεκινούν έναν χορό αποπλάνησης, αφήνοντας τα σώματά τους ελεύθερα μέχρι που αιωρούνται. Την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούν θα είναι στη γέφυρα, όπου θα κοιταχτούν με νόημα. Τα όνειρα μπορούν όντως να γίνουν πραγματικότητα.


©Courtesy of Chanel

©Courtesy of Chanel

Η νέα καμπάνια αποτίει φόρο τιμής στο ιστορικό άρωμα N°5, μέσα από μια προσπάθεια να παρουσιάσει την ομορφιά ως στοίχημα χαράς και ισότητας. Όλα συνωμοτούν για να διατηρηθεί η μαγεία, η Cotillard με το εμπνευσμένο από την ίδια τη Mademoiselle Chanel φόρεμά της, ο γοητευτικός άνδρας, ο μυστηριώδης χορός. Η δύναμη του N°5 είναι ακριβώς αυτή, μια ονειρική ένωση αισθήσεων, μια ικανότητα να κάνει τις γυναίκες να πετυχαίνουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

Πηγή:https://vogue.gr/