Μαλλιά

5 κομψά χτενίσματα που θα πετύχετε μέσα σε λίγα λεπτά

Νιώστε όμορφες όλες τις ώρες της ημέρας

Κι εκεί που νομίζατε πως το lockdown αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση του παρελθόντος, βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή εν μέσω ενός δεύτερου lockdown, με τις βιντεοκλήσεις με το εργασιακό σας περιβάλλον να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Πριν προλάβετε να πανικοβληθείτε για την εμφάνιση σας και πώς θα παραμείνετε πανέμορφες ακόμη και από την άνεση του καναπέ σας, εμείς σας έχουμε τη λύση. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, χρειάζεστε εύκολες και γρήγορες προτάσεις hairstyles, ώστε να τα δημιουργήσετε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Σύμμαχός σας σε αυτό το task μπορούν να είναι τα αξεσουάρ μαλλιών, που θα δώσουν μια stylish νότα στο χτένισμά σας και παράλληλα θα σας σώσουν από βέβαιες bad hair days!

The different ponytail

3-opif7.jpg

Το ponytail είναι μια από τις πιο εύκολες λύσεις όταν βιάζεστε να ετοιμαστείτε ή δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε. Μπορείτε, όμως, να εξελίξετε το απλό ponytail και να δοκιμάσετε διαφορετικές εκδοχές του, όπως το bubble ponytail, που κατευθείαν θα αναβαθμίσει το χτένισμά σας. Τα βήματα είναι πολύ απλά: Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα κλασικό ponytail, είτε ψηλό είτε χαμηλό, κρεπάρετε την κοτσίδα σας και με μικρά λαστιχάκια πιάστε τα μαλλιά σας σε ίσες αποστάσεις. Για έξτρα styling αφήστε 2 τούφες από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας, ώστε να πέφτουν στα πλαϊνά του προσώπου σας.

The oversized scrunchies

ab597b558e2b0eac2960966261e61633.jpg

Τα scrunchies είναι ξεκάθαρα η πιο αγαπημένη και πολυσυζητημένη τάση στα μαλλιά. Φέτος αλλάζουν σχέδια και γίνονται πιο ογκώδη, ενώ τα υλικά που επικρατούν είναι το τούλι και το σιφόν. Φορώντας τα θα είναι σαν να έχετε δέσει ένα μεγάλο τούλινο ύφασμα στα μαλλιά σας που κάθε άλλο παρά άσχημο θα δείχνει, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Ξεφύγετε λοιπόν από τα συνηθισμένα σχέδια και μοτίβα και στραφείτε προς τα πιο ιδιαίτερα και ρομαντικά.

The headbands

shutterstock-1344061202.jpg

Δεδομένου ότι οι στέκες και μάλιστα αυτές που είναι σε βελούδινη μορφή αποτελούν τεράστια τάση φέτος με εσάς να θέλετε να τις φορέσετε όσο τίποτε άλλο, καλό είναι να τις εντάξετε και στους κότσους που δημιουργείτε στο σπίτι για να δώσετε μια fashionable νότα στο χτένισμά σας. Προτιμήστε κυρίως εκείνα τα headbands που είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος για να πετύχετε μια δραματική πινελιά στο στιλ σας. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ή και χαμηλό bun και προσθέστε την στο κέντρο του κεφαλιού. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως στιλάτο.

The banana bun

screenshot-pic-banana-bun.png

Εάν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από το συνηθισμένο messy bun και θέλετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να επιλέξετε το γνωστό και στιλάτο πια, banana bun, που επί τη ευκαιρία είναι και πανεύκολο να δημιουργηθεί από όλες μας. Το banana bun δηλαδή είναι πιο επίμηκες σε σχέση με τον κλασικό και διαχρονικό χαμηλό κότσο, κι έρχεται στο ύψος του αυχένα. Επίσης, αυτού του είδους το bun έχει και μια κλίση, η οποία θυμίζει αρκετά την καμπύλη της μπανάνας!

The classic bun

le-fashion-blog-hair-inspiration-effortless-knotted-bun-classic-chignon-backstage-narciso-rodriguez-fw-2011.jpg

Είναι η λύση της τελευταίας στιγμής και μπορεί να γίνει κυριολεκτικά μέσα σε μόλις 5 λεπτά και με ένα μόνο λαστιχάκι ή scrunchie -χρησιμοποιήστε ό,τι σας βολεύει. Επιλέξτε εάν θα είναι ψηλός ή χαμηλός ο κότσος σας, στριφογυρίστε αλλόκοτα τα μαλλιά σας και είστε έτοιμες να ανοίξετε την κάμερα και να δείτε τους συναδέλφους σας. Plus, μπορείτε να προσθέσετε κι ένα hair clip πάνω στο bun σας, για να δώσετε μια πιο fashionable πινελιά.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: glow.gr/