Διατροφή

3 ιδανικά πρωινά για αποτοξίνωση τον χειμώνα

Μερικές βραδιές πλούσιες σε θερμίδες οδηγούν σε τύψεις που συνήθως ξεσπούν τις πρώτες πρωινές ώρες

Μερικές βραδιές πλούσιες σε θερμίδες οδηγούν σε τύψεις που συνήθως ξεσπούν τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, για να μειώσεις τις τύψεις σου, μπορείς να δοκιμάσεις τα 3 πιο ιδανικά αντιοξειδωτικά πρωινά που θα χαλαρώσουν το στομάχι σου, θα σε ζεστάνουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο ανανεωμένη.

3 ιδανικά πρωινά για αποτοξίνωση τον χειμώνα:

#1. Βρώμη με φρέσκα φρούτα

3 ιδανικά πρωινά για αποτοξίνωση τον χειμώνα

Προτίμησε ένα μπολ με φυσικό, απλό πλιγούρι βρώμης και πρόσθεσε φέτες μήλου ή άλλο φρούτο.

  • Τα δημητριακά ολικής άλεσης βοηθούν στην ρύθμιση του πεπτικού συστήματος, ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ για μια δίαιτα αποτοξίνωσης.
  • Τα φρέσκα φρούτα περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών και φυτικών ινών, οι οποίες βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Αν θέλεις πιο γλυκιά γεύση πρόσθεσε κανέλα και μέλι. Η γεύση αλλά και η μυρωδιά θα σε ξεσηκώσουν.

#2. Πράσινο τσάι με λεμόνι

3 ιδανικά πρωινά για αποτοξίνωση τον χειμώνα

Στύψε μέσα στο τσάι λίγο λεμόνι για πιο ξινή και διεγερτική γεύση.

  • Το πράσινο τσάι περιέχει υψηλά επίπεδα από κατεχίνες, οι οποίες επιταχύνουν την δραστηριότητα του ήπατος και την προώθηση της παραγωγής ένζυμων που βοηθούν στην αποτοξίνωση.


#3. Πράσινος χυμός με ginger

3 ιδανικά πρωινά για αποτοξίνωση τον χειμώνα

Χρειάζεσαι επιπλέον αποτοξίνωση; Δοκίμασε αυτόν τον super χυμό με πράσινα λαχανικά.

  • Ανακάτεψε λάχανο, μαϊντανό, σπανάκι, αγγούρι και ότι άλλο λαχανικό θέλεις. Πάρε τον χυμό του και ενώ είναι κρύος, πρόσθεσε το τζίντζερ, το οποίο σε συνδυασμό με την απλή συνταγή του χυμού ζεσταίνει το σώμα σου, και μαζί με το λεμόνι που θα ρίξεις θα βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του σώματός σου. Φτιάξε αυτό το χυμό για το πρωί, και πάρε τον μαζί σου σε ένα βάζο για ανάταση και μέσα στη μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας: www.in.gr/