Μόδα, Ομορφιά, Συνεντεύξεις

Ειρήνη Παπασυννεφάκη: Γνωρίστε την αγαπημένη influencer με τους χιλιάδες ακόλουθους

Ειρήνη Παπασυννεφάκη 

Η αγαπημένη μας influencer από τη Λάρισα με τους χιλιάδες followers στο Instagram έχει γοητεύσει το κοινό με τις όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες της. Είναι μόλις 21 χρονών και πέρα από μια ωραία και φρέσκια παρουσία που μαγεύει τα βλέμματα στις φωτογραφήσεις ασχολείται και με τις σπουδές της στην ιατρική. Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε για να την γνωρίσουμε λίγο περισσότερο. 

1.Σε γνωρίσαμε μέσω των social media σαν Λαρισαία influencer. Μίλησε μας λίγο για σένα και πως ξεκίνησε όλο αυτό με τα social media.

Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες, οι φωτογραφίσεις, ο χώρος της μόδας γενικά. Εξαιτίας αυτού λάτρεψα εξαρχής τα social media.

 

 

.Σε τόσο νεαρή ηλικία  συνδυάζεις σπουδές και social media. Πως το καταφέρνεις αυτό;

Για εμένα προέχουν οι σπουδές μου, από τη στιγμή όμως που βλέπω ότι μπορώ να το κάνω συνδυαστικά και δεν είναι κάτι που με πάει πίσω στις σπουδές μου χαίρομαι πολύ! Η ασχολία με τα social media είναι κάτι που μπορεί να γίνει συνδυάστηκα με οτιδήποτε άλλο, με έναν καλό προγραμματισμό. Οι ώρες που είναι για διάβασμα είναι ξεκάθαρα γι’ αυτό. Μπορείς με ένα καλό πρόγραμμα να ασχοληθείς καθημερινά και με τα δυο.

3.Είσαι μια νέα και ωραία γυναίκα που προσέχεις τον εαυτό σου. Τι μυστικά ομορφιάς θα μοιραζόσουν μαζί μας;

Κάθε γυναίκα πρέπει να ξεβάφει το πρόσωπο της πριν κοιμηθεί. Με το να ξεβάφεσαι και να βάζεις μια απλή ενυδατική είσαι καλυμμένη. Όταν είναι να βγαίνεις έξω πρέπει να βάζεις οπωσδήποτε αντηλιακό. Με αυτά δεν χρειάζεται να κανείς κάτι άλλο. Φυσικά ο κάθε τύπος δέρματος έχει άλλες ανάγκες. Επίσης να πρέπει τρέφεσαι υγιεινά και να γυμνάζεσαι.

 

 

4.Το προφίλ σου στα social media δείχνει να ακολουθεί μια επαγγελματική πορεία. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Και αν , ναι ποιοι είναι οι στόχοι σου στο χώρο της μόδας;

Ναι ισχύει αυτό, θελω πλέον ένα επαγγελματικό προφίλ ως blogger. Έχω ξεκινήσει ήδη πολλές συνεργασίες με καταστήματα για προώθηση μέσα από το προφίλ μου. Οι στόχοι μου είναι να δουλεύω μέσα από αυτό. Μελλοντικά θέλω να συνδυάσω τη σχολή μου, την Ιατρική, μέσα από το προφίλ μου. Ώστε να ανεβάζω τη δουλειά μου.

 

 

5.Για το επόμενο χρονικό διάστημα ποιοι είναι οι στόχοι και τα μελλοντικά σου σχέδια;

Να τελειώσω τη σχολή μου αρχικά, και μετά η ασχολία μου με τα social media .. συνεργασίες με καταστήματα και φωτογραφίσεις.