Νύχια

Μανικιούρ στο σπίτι; Αυτά είναι τα nail colours που θα απογειώσουν τα άκρα σας

6 υπέροχες αποχρώσεις για να γίνετε η manicurist του εαυτού σας

Το να βρείτε το τέλειο σχέδιο μανικιούρ είναι μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία, γιατί το μόνο που θέλετε είναι να είστε περιποιημένες ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ειδικά εάν δεν προλάβατε να βάψετε τα νύχια σας. Κάνοντας ένα πολύ καλό scroll down στο Instagram θα βρείτε αμέτρητες εικόνες από χρώματα και patterns μέχρι νέα trends που μπορείτε να δοκιμάσετε όποιο κι αν είναι το στιλ σας. Ωστόσο, πολλές φορές η κομψότητα βρίσκεται στα πιο λιτά σχέδια, μοτίβα και αποχρώσεις. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε εκείνα τα χρώματα που είναι πάντα in fashion -και δεν είναι το μαύρο- και πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα να κάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown!

E for Emerald

118864046-1252263065119162-4941769937728745437-n.jpg

Image Source: @moskvichka_nails

Λατρεύουμε το χρώμα του σμαραγδιού και το ίδιο και τα κορίτσια του Instagram που επιλέγουν αυτόν τον τόνο για τα νύχια τους ξανά και ξανά. Εάν θέλετε να το υιοθετήσετε κι εσείς, καλό είναι να το προτιμήσετε σε όλα τα νύχια σας δημιουργώντας ένα όμορφο μονοχρωματικό αποτέλεσμα και δίνοντας ένα glossy φινίρισμα σε αυτό με ένα διάφανο top coat. Plus, το μήκος των άκρων σας ας είναι κοντό για να δείχνει και πιο κομψό.

Burnt Orange

burnt-orange-nail-polish-1.jpg

Δεν πρόκειται για το τυπικό πορτοκαλί που οι περισσότερες από εσάς δε θέλετε να βάλετε ποτέ στα νύχια σας. Αντίθετα, αυτή η απόχρωση θα σας ενθουσιάσει και θα ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα σας, ό,τι χρώμα κι αν έχει. Πρόκειται για ένα πιο σκούρο χρώμα, σαν να κάηκε από τον ήλιο, εξου και το όνομα “burnt orange”. Προτιμήστε το ματ ή με λίγο shimmer για πιο λαμπερό look.

Malaga Wine

7fd65d2433b2b71146b3caab475c69b8.jpg

Το μπορντό είναι σίγουρα ένα διαχρονικό και πάντοτε stylish χρώμα για τα νύχια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να το αφήσετε λίγο στην άκρη και να υιοθετήσετε κάποια άλλη απόχρωση, που είναι απίστευτα μοδάτη και ιδιαίτερη. Ο λόγος για το malaga wine που φέτος θα επικρατήσει πολύ στις τάσεις και αποτελεί την τέλεια εναλλακτική εκδοχή του κόκκινου. Δοκιμάστε το!

Charcoal Grey

dark-grey-full-nail-tips-comfortable-matte-nails-pointed-stiletto-end-product-long-short-designs-purejpg-q50.jpg

Αναμφίβολα, αγαπάμε το μαύρο, αυτό όμως δε συνεπάγεται το γεγονός ότι θα το επιλέγετε ξανά και ξανά σε όλες σας τις εμφανίσεις. Αντ’ αυτού, μπορείτε να διαλέξετε ένα παρεμφερές του μαύρου, δηλαδή έναν συνδυασμό του ανθρακί με το γκρι ή charcoal-grey όπως λέγεται αλλιώς δίνοντας έτσι μια dark αισθητική στο στιλ σας. Επιλέξτε το και θα μας θυμηθείτε!

Mint Green

08579a05641af92ee71c545ecc6d50f7.jpg

Μπορεί τα pastels να μην είναι οι πρώτες επιλογές χρωμάτων νυχιών που σας έρχονται στο μυαλό αυτή την εποχή, αλλά μπορούν να κολακεύσουν απίστευτα τα άκρα σας και το look σας. Plus, η απόχρωση της μέντας αποτελεί τεράστια τάση αυτήν τη στιγμή τόσο στα ρούχα όσο και στα μανό, οπότε δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε άμεσα. Μπορείτε είτε να κάνετε ένα μανικιούρ εξολοκλήρου με το mint green ή και να συμπληρώσετε μερικές μαύρες ή καφέ γραμμές για το απόλυτο graphic design στα άκρα σας.

Nude lovers

21-nice-nail-thecuddl.jpg

Εκτός από το μαύρο και το μπεζ που αποτελούν διαχρονικές αποχρώσεις για τα νύχια, τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε έναν άλλο τόνο που κλίνει περισσότερο προς το χρώμα της άμμου και του χιονιού σε συνδυασμό και αποκαλείται nude από πολλές beautistas. Προτιμήστε το σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και θα το λατρέψετε!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: glow.gr/