Επαγγελματίες Θεσσαλίας, Μαλλιά

Σάκης Γιαννούλας |Τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020- 2021

Γράφει ο Σάκης Γιαννούλας, κομμωτής/ hair expert

 

Τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020- 2021

Τι χρώμα να κάνω τα μαλλιά μου ; Τι είναι στη μόδα ; Θα μου πάει;

Είναι οι συχνότερες ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες στον κομμωτή τους και πολλές φορές είναι το θέμα συζήτησης στον καφέ με τις φίλες τους .

                         

Το 2020 είναι μια περίεργη χρόνια  λόγο του COVID-19 , όλοι είχαμε μια παύση ακόμα και οι βιομηχανίες  της μόδας. Παρόλη την κατάσταση τίποτα δεν σταματάει και συνεχίζουμε με νέα δεδομένα . Έτσι λοιπόν οι βιομηχανίες της  μόδας έχουν νέες προτάσεις για εμάς.

 

 

 

Οι hair experts μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο χρώμα για εσάς . Τα βασικότερα κριτήρια  είναι ο χρωματότυπος της κάθε γυναίκας (αν είναι ψυχρός ή θερμός ), η προσωπικότητα της, το στυλ των ρούχων που φοράει , η δουλειά που κάνει , η καθημερινότητα της , αν ασχολείται με τα μαλλιά της και αλλά.

 

 

 

 

Οι πιο must τάσεις είναι το balayage , babylights, illuminage, Brazilian illuminage . Οι αποχρώσεις ποικίλουν διότι υπάρχει τεράστια γκάμα των αποχρώσεων με μεγαλύτερη έκβαση στις τεχνικές ώστε το αποτέλεσμα που δίνουμε να είναι μοναδικό και ξεχωριστό για κάθε γυναίκα (προσωποποιημένη υπηρεσία χρώματος ).

Δημιουργούμε με διάφορες τεχνικές χρώματος μοναδικά αποτελέσματα  για τις ανάγκες και τον τύπο κάθε γυναίκας ξεχωριστά .

 

                     

 

Βρείτε τον Σάκη στις σελίδες του στο  Facebook και το Instagram, ενώ όσοι είστε τυχεροί και μένετε στα Τρίκαλα μπορείτε να τον βρείτε στη διεύθυνση: Ιπποκράτους 10. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431 771300