Μαλλιά

Η Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα της σεζόν

Σίγουρα θα τη βλέπουμε παντού από δω και στο εξής.

Είσαι και εσύ περίεργη να δεις το νέο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian; H social media queen σίγουρα αρέσκεται στο να κάνει συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, αφήνοντας κάθε φορά άφωνους τους εκατομμύρια followers της.

Έτσι έκανε και πρόσφατα, με τον ταλαντούχο celebrities’ hair artist, Chris Appleton, να δοκιμάζει στην XL χαίτη της μια υπέροχη απόχρωση του καστανού, την “rich golden brown”.

Δες το νέο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian:

https://www.instagram.com/p/CHd-kRShv_i/?utm_source=ig_embed

Εμείς λατρέψαμε αυτό το χρυσό-καστανό χρώμα καθώς οι ζεστοί τόνοι του κολακεύουν τις σταρένιες και τις peachy-toned επιδερμίδες και αναδεικνύουν τέλεια τα (σκούρα) καστανά και μελί μάτια. Ενδείκνυται για εσένα που είσαι μελαχρινή ή σκούρα καστανή και θες να κάνεις μια major αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν θες να τα ανοίξεις πάρα πολύ. Εάν από την άλλη είσαι αρκετά τολμηρή για κάτι διαφορετικό, μπορείς να προσθέσεις σκούρες golden brown ανταύγειες για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Στα συν, ότι αυτό το χρώμα σε κάνει να δείχνεις αρκετά νεότερη και φρέσκια!

Η 40χρονη Kim απογείωσε το look κάνοντας χωρίστρα στη μέση και ένα πολύ χαλαρό σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών, ενώ το nude μακιγιάζ της συμπλήρωσε άψογα τo νέο hair style της.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.missbloom.gr/