Μόδα

Jimmy Choo: Τα νέα ψηλοτάκουνα του οίκου είναι απλά ερωτεύσιμα

Η μόδα είναι πάντα εδώ για να μας ταξιδεύει και να μας κάνει να ονειρευόμαστε, οπότε αυτή τη συλλογή Jimmy Choo είναι το δικό μας αντίδοτο στη μελαγχολία.

Ποια γυναίκα μπορεί να μείνει ασυγκίνητη μπροστά σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα του οίκου Jimmy Choo. Ακόμα και αν ξέρουμε πως δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε, θέλουμε απλά να τα απολαμβάνουμε και να τα ονειρευόμαστε. Εν μέσω λοιπόν μιας ακόμα καραντίνας, εμείς κλείνουμε τα μάτια και ταξιδεύουμε κάπου πιο μαγικά, φορώντας τη Fall/ Winter 2020 συλλογή του οίκου Jimmy Choo, που σχεδιάστηκε σίγουρα για πάρτι, έστω και αν φέτος ειδικά τα πάρτι είναι απαγορευμένη λέξη.

Ποιες είναι οι προτάσεις του οίκου που λατρεύουν όλες οι γυναίκες για το Χειμώνα του 2020; Ο οίκος Jimmy Choo δεν χάνει ποτέ τη λάμψη του, οπότε και φέτος μέσα στην παγκόσμια πανδημία θέλησε να προσθέσεις glam δόσεις στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας. Ακόμα λοιπόν και αν αυτά τα ακαταμάχητα ψηλοτάκουνα φορεθούν απλά στο σπίτι, δεν υστερούν καθόλου σε στυλ, αλλά έχουν όλα όσα ονειρευόμαστε.

Ζωγραφισμένα ankle boots με κεντημένες πέτρες που μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης.

Θεϊκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με φιόγκο από τούλι στο πίσω μέρος, σαν μια θηλυκή λεπτομέρεια που πρόσθεσε ο Jimmy Choo.

 

 

Σέξυ πέδιλα κεντημένα με δαντέλα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Η ζωή θέλει χρώμα και το φούξια είναι σίγουρα τοπ επιλογή, ειδικά σε σατέν που λάμπει κάτω από τα φώτα.

Ankle boots με σέξυ cut-outs και κεντημένες πέτρες, κλέβουν την παράσταση με το ιδιαίτερο στυλ τους.

Δαντέλα και κεντημένες χάντρες δημιουργούν τον πιο θηλυκό συνδυασμό σε αυτές τις ultra sexy γόβες.

 

 

Για όσες αγαπούν τη διαχρονική γοητεία των mules, ένα σχέδιο με σουέντ υφή στο χρώμα του σάπιου μήλου και με λαμπερή λεπτομέρεια όλο πέτρες.

Και το απόλυτο Cinderella shoe, δηλαδή το γοβάκι της Σταχτοπούτας στη σύγχρονη εκδοχή του, για όσες πιστεύουν ακόμα στα παραμύθια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: elle.gr/