Beauty Testing, Νύχια

NailsWorld: Δημιουργήσαμε υπέροχο μανικιούρ με τις on trend αποχρώσεις της σεζόν

Beauty Testing – Τα δοκίμασα για εσάς

Η αποκλειστική συνεργασία της NailsWorld με την Ongles-Access σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής στην Ελλάδα!!! Η Ongles-Access ιδρύθηκε το 2013 και πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη Γαλλική εταιρεία με προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ευρώπη και είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς οργανισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Προσφέρει μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων μοναδικής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

NAILSWORLD εξειδικεύεται σε προϊόντα ονυχοπλαστικής και περιποίησης των άκρων μας όπως  gel & ακρυλικά, ημιμόνιμα βερνίκια, strass & διακόσμηση, υγρά & αναλώσιμα προϊόντα , λίμες & buffers κ.α.

Σήμερα, λοιπόν, θα σας παρουσιάσω τα υπέροχα προϊόντα  που δοκίμασα από την εταιρεία NailsWorld  τα οποία είναι hot trend για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2020 -2021.

Μπορεί να μένουμε σπίτι και να έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε τα άκρα μας απεριποίητα, ιδίως τώρα που έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να δημιουργήσουμε τέλειο μανικιούρ. Πάμε να τα δούμε λοιπόν…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Εντυπωσιακά on fashion ημιμόνιμα βερνίκια  της σειρά EASY LACQ που είμαι σίγουρη πως  θα λατρέψετε καθώς προσφέρουν τέλειο χρωματισμό, εύκολη εφαρμογή καθώς ευκολία και στην αφαίρεση!

Tip:Η σειρά “EASY LACQ” αποτελείται από υψηλής ποιότητας ημιμόνιμα βερνίκια που θα σας προσφέρει ευκολία στην εφαρμογή, μεγάλη διάρκεια και εξαιρετικό αποτέλεσμα!  Μία σειρά σχεδιασμένη από επαγγελματίες, για επαγγελματίες.
Στη σειρά Easy Lacq θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα ημι-μόνιμων βερνικιών όπου και η μικρότερη λεπτομέρεια θα σας ικανοποιήσει.

Το μουσταρδί είναι από τα hot nail colors για φέτος οπότε σου προτείνουμε το Easy Lacq – Magnus Bane (ΚΩΔ.0202-1083) .Επόμενη απόχρωση που αξίζει να δοκιμάσετε είναι η  Easy Lacq – Night Children (ΚΩΔ.0202-1081)  που προσφέρει ένα σκούρο μωβ , ιδανικό για winter nail manicure. Επίσης, έχουμε ένα φωτεινό γαλάζιο καθώς οι αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου είναι απόλυτες τάσεις στα νύχια αυτή τη σεζόν. Μιλάμε , φυσικά. για το Easy Lacq – Nephilim (ΚΩΔ.0202-1082).

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                        Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Φυσικά, πετυχημένο και ολοκληρωμένο μανικιούρ χωρίς base και top δεν γίνεται.

Για αυτό τον λόγο θα σου παρουσιάσω τη ΝΕΑ ΒΑΣΗ Fiber’ In που προσφέρει Δυνατά, πάρα πολύ Δυνατά και Ανθεκτικά νύχια!  Πρόκειται για τον μοναδικό συνδυασμό της ενισχυμένης βάσης με την δύναμη των μικροϊνών Fiber! Η συγκεκριμένη βάση είναι η  Fiber’in Base Naked Cover (ΚΩΔ.0300-1019)

(Βέβαια, υπάρχουν και άλλες 2 Fiber’ In Βάσεις που μπορείτε να τις βρείτε εδώ)

Όσο αφορά το top….SupraShine! Το όνομα που θα θυμάστε καθώς ολοκληρώνετε τις υπέροχες δημιουργίες σας! Tο φινίρισμα Supra Shine εγγυάται απίστευτη λάμψη, προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, σταθερότητα και ευκολία εφαρμογής καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τζελ, ακρυλικό και ημιμόνιμο βερνίκι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Αυτά τα colorgel είναι απίθανα!  Κάντε τη διαφορά και δώστε χρώμα στα νύχια σας με τα υπέροχα χρωμοτζέλ της Ongles Access.

Θέλεις να κερδίσεις χρόνο στο μανικιούρ σου και παράλληλα να έχεις άψογο αποτέλεσμα, υπέροχη υφή και τέλεια κάλυψη; Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα χρωμοτζέλ Ongles-Access και απλώνοντας το χρωμοτζέλ μόνο μια φορά, έχεις ένα ολοκληρωμένο και τέλειο αποτέλεσμα. Προσωπικά, αποφάσισα σήμερα να βάψω τα νύχια μου με το χρωμοτζέλ  All Black (ΚΩΔ.0101-3129)  το οποίο είναι διαχρονικό ,εντυπωσιακό και μπορείς να παίξεις μαζί του για να δημιουργήσεις υπέροχα σχέδια. Ένα ακόμη  colorgel που το ερωτεύτηκα και σας προτείνω να το δοκιμάσετε είναι το Malefik (ΚΩΔ.0101-3152) ,ένα πανέμορφο χρώμα για να λάμψετε τις γιορτές .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.                   Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφού λίμαρα και έδωσα το επιθυμητό σχήμα στα νύχια μου, τα προετοίμασα κατάλληλα με ένα πέρασμα από Nail Prep (ΚΩΔ.0503-1001) και  Primer (ΚΩΔ.0502-1001) και τα άφησα να στεγνώσουν . Ύστερα, εφάρμοσα μια πολύ λεπτή στρώση από την τέλεια βάση Fiber’in Base Naked Cover και χάρισα μια απαλή λάμψη στα νύχια μου. Πουμέρισα τα νύχια μου και  μετά εφάρμοσα ένα στρώμα από το χρωμοτζέλ  All Black .

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.       Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

H εφαρμογή του colorgel ήταν πανεύκολη με τη χρήση του πινέλου Rose Gold Line – Sculpt Brush (ΚΩΔ.0902-2009) με κομψό, εκλεπτυσμένο και λειτουργικό σχεδιασμό. Το συγκεκριμένο brush απορροφά την κατάλληλη ποσότητα και δεν μουτζουρώνει το δέρμα και την περιοχή γύρω από τα νύχια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ σε αυτά τα υπέροχα και λαμπερά σχεδιάκια που κάνουν όλη τη διαφορά στο μανικιούρ. Τοποθέτησα μερικά αγαπημένα μου σχέδια όπως φτερό, καρδιά και φεγγάρι και ύστερα πέρασα μια στρώση top SupraShineΤέλος, πολυμέρισα για μια ακόμη φορά τα νύχια μου και  έτοιμα!

Λάτρεψα το συγκεκριμένο μανικιούρ καθώς εύκολα και σύντομα περιποιήθηκα τα άκρα μου και χάρισα στα νύχια μου τέλεια, λαμπερή υφή και απίστευτη κάλυψη μόνο με ένα πέρασμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.             Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για απορίες που ίσως έχετε ή πληροφορίες που χρειάζεστε στο +302382306774 και στο info@nailsworld.gr.

Διεύθυνση: 14ης Σεπτεμβρίου 3

Γιαννιτσά

Βρείτε τους στο facebook εδώ

Ακολουθήστε στο Instagram εδώ

 

Γράφει η Βίκυ Φούκη