Μαλλιά

Κυματιστά μαλλιά: Πως να πετύχετε την απόλυτη τάση στο hair look σας

Σε ποιον δεν αρέσουν τα ανέμελα, κυματιστά μαλλιά; Δημιουργήστε διαφορετικά look και αλλάξτε διάθεση, παίζοντας με τα πιο σύγχρονα wavy χτενίσματα.

Από τις εντυπωσιακές παρουσίες του κόκκινου χαλιού, μέχρι τα πιο μοντέρνα κορίτσια της street μόδας, συγκεντρώνουμε τα διαφορετικά στιλ κυματιστών μαλλιών που μας υπόσχονται ακαταμάχητες εμφανίσεις και τους τελευταίους μήνες του 2020.

Salty Waves


©Thomas Razzano

Αν έχετε έναν φυσικό κυματισμό στα μαλλιά σας, το καλύτερο εργαλείο είναι ένα σπρέι αλατιού για να ενισχύσετε αυτό το γοητευτικό σπάσιμο. Ένα hair look που θυμίζει μαλλιά μετά τη θάλασσα, στεγνωμένα φυσικά, θα σας γλιτώσει χρόνο από το κομμωτήριο (ιδανικό για την περίοδο του lockdown) και θα σας βοηθήσει να δώσετε δυναμικό αέρα στα σύνολα της σεζόν!

Unbraid Hair


©Acielle – Style du Monde

Τι πιο εύκολο από το να κάνουμε τα μαλλιά μας πλεξούδες; Το ακόμα καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι η τέλεια αίσθηση όταν τις λύνουμε. Κυματιστά μαλλιά χωρίς πολύ όγκο, που μπορούν εύκολα να τιθασευτούν με ειδικά προϊόντα styling και να γίνουν η κίνηση ματ που θα απογειώσει κάθε polished look πόλης.

Retro Vibes


©Jonathan Daniel Pryce

Μπορεί το στημένο wavy look που φέρνει τον αέρα του παλιού Χόλιγουντ να μην είναι συχνά στις κορυφαίες επιλογές κάποιων από εμάς. Παρόλα αυτά, ένας έντονος κυματισμός στα μαλλιά μαζί με χωρίστρα στο πλάι, μπορούν να δώσουν μια ανεπαίσθητη ρετρό διάθεση που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας.

Easy Peasy


©Sandra Semberg

Ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο Instagram με τον όρο #TousledHair, μέσα από τους λογαριασμούς των πιο δημοφιλών hair stylists και σίγουρα θα συνεχίσει να μας συνοδεύει με στιλ το 2021. Πρόκειται για κυματισμούς μαλλιών που επιτυγχάνονται με ένα μόνο «γύρισμα» του ψαλιδιού, αφήνοντας τις άκρες των μαλλιών ίσιες και δημιουργώντας ένα κομψό χτένισμα για όλες τις ώρες της ημέρας.

A la Carrie Bradshaw


©George Angelis/ Shot by Gio

Ό,τι και να κάνουμε, όσες τάσεις και αν διαβάσουμε, το στιλ της Carrie δεν φεύγει έτσι εύκολα από το μυαλό μας. Λάτρεις ή μη της αξεπέραστης σειράς του HBO, αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το wavy hairstyle, που μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα στο σπίτι. Με ένα ειδικό ψαλίδι που θα σας επιτρέψει να κάνετε «σφιχτές» μπούκλες από τη μέση των μαλλιών και κάτω. Όταν τελειώσετε, φροντίστε να τα ανακατέψετε αρκετά για να μην μοιάζουν τόσο στημένα και να ολοκληρώσετε το χτένισμα με λίγο ξηρό λάδι στις άκρες των μαλλιών. Voilà!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: vogue.gr/