Πρόσωπο

Kendal Jenner: Αυτά τα skincare προϊόντα χρησιμοποιεί στη beauty routine της

H Kendall Jenner γύρισε ένα βίντεο της ρουτίνας ομορφιάς της για την Vogue στο οποίο μας δείχνει ακριβώς πως περιποιείται την επιδερμίδα της αλλά και τα προϊόντα skincare και μακιγιάζ που χρησιμοποιεί.

 

Φυσικά από τα αγαπημένα της δεν λείπουν τα προϊόντα ομορφιάς διάσημων brands. Η Kendall χρησιμοποιεί τον ορό των SkinCeuticals, C, E Ferulic για λάμψη και απολέπιση ενώ για καταπράυνση της επιδερμίδας εφαρμόζει το σπρέυ του Mario Badescu με πράσινο τσάι, αγγούρι και αλόη. Επιπλέον έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της τα γαλακτοκομικά ενώ πίνει περισσότερο νερό.

Ορός λάμψης C E Ferulic, SkinCeuticals. Σε δερματολογικά ιατρεία.

 

Σπρέυ καταπράυνσης του δέρματος Facial Spray With Aloe, Cucumber and Green Tea, Mario Badescu. Στα φαρμακεία.

 

Σε αντίθεση με την αδερφή της Kylie, η Kendall κάνει το μακιγιάζ της σε 15 λεπτά. Το foundation που χρησιμοποεί είναι το Vitalumiere από τον οίκο Chanel ενώ στη συνέχεια εφαρμόζει το bronzer της Estee Lauder, Bronze Goddess. Όπως αναφέρει η ίδια, στο bronzer δεν υπάρχουν κανόνες. Έπειτα τονίζει τα ζυγωματικά της με το Dewy Highlighter σε μορφή στικ του Marc Jacobs και τέλος εφαρμόζει ένα lip gloss καθώς οι λαμπερές, glossy υφές, κάνουν τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα.

Υγρό foundation Vitalumiere Fluid de Teint Eclat, Chanel.

 

 

Gloss χειλιών Lipglass, MAC.

Πηγή: https://elle.gr/Πηγήφωτογραφίας:https://time.com/