Μαλλιά

10 εύκολα χτενίσματα των αγαπημένων μας celebrity για το σπίτι

Τα χτενίσματα που επιλέγουν οι A-listers κατά τη διάρκεια του lockdown.

Τώρα που η τηλεργασία και η παραμονή μέσα στο σπίτι έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα για όλους και όχι προνόμιο των λίγων, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Μπορεί οι μέρες που αφιερώνατε μία ώρα στην προετοιμασία σας για το γραφείο να έχουν παρέλθει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η καραντίνα θα πρέπει να στερείται κομψότητας.

Ένα γρήγορο αλλά άκρως θηλυκό χτένισμα μπορεί άμεσα να βελτιώσει τη διάθεσή σας, να αυξήσει την παραγωγικότητά σας, αλλά και να σας κάνει να νιώθετε πάλι ελκυστική -ακόμα και φορώντας loungewear. Ιδού 10 εύκολα χτενίσματα για το σπίτι, που αγαπούν οι A-listers του Hollywood:

Half Up Half Down

Half Up Half Down

Ένα απλό half up half down σαν και αυτό της Hailey Bieber μπορεί πολύ εύκολα να χαρίσει ένα ρομαντικό χαρακτήρα στην εμφάνισή σας και παράλληλα να σας διευκολύνει με την εργασία στον υπολογιστή, καθώς τα μαλλιά θα είναι μαζεμένα πίσω.

Photo credits: Instagram/@haileybieber

High Voluminous Pony

High Voluminous Pony

Αναβαθμίστε την κλασική αλογοουρά, δίνοντάς της έντονο όγκο στις ρίζες με ένα ξηρό σαμπουάν και αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας.

Photo credits: Instagram/@emrata

Natural Texture

Natural Texture

Η καραντίνα είναι η καλύτερη περίοδος να κάνετε ένα hair detox, αφήνοντας τα μαλλιά σας φυσικά, όπως η Irina Shayk. Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στην περιποίησή τους με ενυδατικά έλαια και θρεπτικές μάσκες.

Photo credits: Instagram/@irinashayk

Messy Bun

Messy Bun

Το κλασικό messy bun δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Εδώ η Romee Strijd έχει επιλέξει τη ρομαντική εκδοχή του, αφήνοντας μερικές μπούκλες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος του προσώπου της και συνδυάζοντάς τον με διακριτικά σκουλαρίκια με πέρλες.

Photo credits: Instagram/@romeestrijd
Sleek Bun

Sleek Bun

Αν πάλι τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα δεν είναι του στιλ σας, προτιμήστε ένα sleek bun, όπως αυτό της Gigi Hadid.

Photo credits: Instagram/@gigihadid

Topknot

Topknot

Ένα παρόμοιο χτένισμα επιλέγει και η Jennifer Lopez για την περίοδο της καραντίνας, αλλά στην topknot εκδοχή του.

Photo credits: Instagram/@jlo

Braided Pony

Braided Pony

Χαρίστε μια girly διάθεση στην κλασική αλογοουρά, δημιουργώντας μια φαρδιά πλεξούδα, όπως αυτή της Elsa Hosk.

Photo credits: Instagram/@elsahosk

French Twist

French Twist

Αν σας λείπει το business στιλ του γραφείου, επιλέξτε ένα french twist, όπως αυτό της Lily Collins. Η πιο εύκολη και casual εκδοχή του είναι το κλασικό ’90s inspired updo με claw clip.

Photo credits: Instagram/@lilycollins

Messy Low Pony

Messy Low Pony

Σταθερή αξία στα εύκολα χτενίσματα για το σπίτι είναι και η χαμηλή αλογοουρά. Σταθεροποιήστε τις φύτρες με ένα gel για να δημιουργήσετε ένα sleek αποτέλεσμα ή πιάστε τα μαλλιά σας πίσω χαλαρά, αντιγράφοντας το messy look της Kendall Jenner.

Photo credits: Instagram/@kendalljenner

Sweater Tuck

Sweater Tuck

Μπορεί να μην θεωρείται ακριβώς χτένισμα, ωστότο αυτό το hair look της Victoria Beckham δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Αντιγράψτε το sweater tuck της, αφήνοντας τα ελεύθερα μαλλιά σας μέσα από το πουλόβερ, δημιουργώντας ένα faux bob look.

Photo credits: Instagram/@victoriabeckham

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.missbloom.gr/