Μόδα

Rihanna: Δημιουργεί τα απόλυτα θηλυκά παπούτσια με την Amina Muaddi

H Amina Muaddi συνεργάζεται με την Fenty Footwear για να λανσάρει τέσσερα ολοκαίνουργια σχέδια για την φθινοπωρινή της συλλογή. Με το χαρακτηριστικό τακούνι στιλέτο του οίκου και το εντυπωσιακό design της Fenty Footwear τα νέα σχέδια είναι απλά ονειρικά. Με την έμπνευσή της πίσω από αυτή τη νέα συλλογή, η Amina είπε ότι «ήθελα να δημιουργήσω υποδήματα που αντιπροσωπεύουν τη μούσα και το brand: ισχυρό, αλλά εκλεπτυσμένο και θηλυκό».

Το πρώτο παπούτσι αυτής της συλλογής είναι ένα Corset Pump που εκσυγχρονίζει το κλασικό στιλέτο παράλληλα με ένα γυαλιστερό και διαφανές PVC σε μπλε ηλεκτρίκ ή δέρμα Coco White.

Corset pumps στην απόχρωση Coco white
Corset pumps στην απόχρωση Εlectric blue

 

Η σχεδιάστρια και η Fenty έχουν δημιουργήσει επίσης το Don’t Be Square, ένα τετράγωνο παπούτσι που είναι κατασκευασμένο από μαλακό δέρμα, άκρως κομψό και ταυτόχρονα θηλυκό που ολοκληρώνει αρμονικά κάθε σύνολο.

 

Dont be square slingbacks στην απόχρωση Ivory

 

Το Ribbon Ropes είναι το τρίτο σχέδιο της συλλογής και είναι ένα λαμπερό πέδιλο που έρχεται στις αποχρώσεις Candy Pink και Jet Black. Οι σατέν κορδέλες και τα διακοσμητικά κρύσταλλα προσθέτουν έξτρα κομψότητα και λάμψη σε οποιοδήποτε σύνολο.

Το Caged In sandal είναι η τέταρτη και τελευταία δημιουργία της συλλογής και είναι διαθέσιμο σε υπέροχα χρώματα όπως μπλε ηλεκτρίκ, Coco White και Jet Black, δίνοντας μοναδικό στυλ σε κάθε εμφάνιση.

 

Caged in sandals στην απόχρωση Jet-black

 

 

Caged in sandals στην απόχρωση Ivory

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gr.hellomagazine.com/ Πηγή φωτογραφίας:https://scenearabia.com/