Πρόσωπο

Skeyndor: Ανακαλύψτε τις Black Friday μαγικές εκπτώσεις

                                                                                                                    Skeyndor. Cosmética científica.

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την έλευσή τους, στολισμός δέντρου, χριστουγεννιάτικα δώρα, κ.α., και η πρώτη ερώτηση που απασχολεί εκατοντάδες γυναίκες είναι “Πως θα έχω μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση στην περίοδο των γιορτών;”.

 Η ομορφιά και η λάμψη στις γιορτές μας απασχολεί όλες για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

 Η δική μας πρόταση ακούει στο όνομα SKEYNDOR,  ειδικά επαγγελματικά καλλυντικά Ισπανικής προέλευσης , που χαρίζουν την εμπειρία ενός θαύματος ομορφιάς σε φανταστικά εορταστικά  christmans box kits και ως πρόταση δώρου!

 

Η SKEYNDOR , λοιπόν, θέλει να κάνει όλες τις γυναίκες ευτυχισμένες και πανέμορφες την περίοδο των εορτών, ακόμα και αν μας βρούνε στο σπίτι, και σας έχει ετοιμάσει απίθανες και μοναδικές προσφορές για να εξοπλιστείτε με τα καλύτερα επαγγελματικά καλλυντικά !

Ανακαλύψτε τις μαγικές εκπτώσεις της Skeyndor Greece από τις 23/11/20 έως τις 30/11/20 και εξερεύνησε τα εορταστικά  christmans box kits για να τα χαρείς εσύ αλλά και να τα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Μια εντατική καλλυντική φροντίδα ανανέωσης της επιδερμίδας και βελτίωσης της όψης των ρυτίδων θα αποδώσει θεαματικά. Δοκιμάστε τα!

 

Chrismas Kit 2020 - Power C+ Cream ΠΡΟΣΩΠΟ

Chrismas Kit 2020 – Power C+ Cream

Ένα μοναδικό δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη συσκευασία.

Το σετ περιλαμβάνει:

Antiox Glowing Power C + Serum 12,5% (30 ml) με τριπλή αντιοξειδωτική δράση με βιταμίνη C και εκχύλισμα ροδιού και acai. Λειτουργεί ως ασπίδα κατά της δερματικής φωτογήρανσης. Προσφέρει έντονο “ελαφρύ αποτέλεσμα” στο πρόσωπο. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ενοποιεί τις κηλίδες.

Κρέμα ημέρας  (50 ml)  με υψηλή απορρόφηση βιταμίνης C και εκχύλισμα ροδιού. Ένας αντιοξειδωτικός συνδυασμός για λαμπερό, πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

CC Eye Perfection Contour (15ml), νέα τεχνολογία από την Skeyndor, 5 σε 1, γεμίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, κρύβει τους μαύρους κύκλους, ενυδατώνει, ανυψώνει το βλέμμα και βελτιώνει το χρώμα της επιδερμίδας σας!

 

Φυσικά, ακόμα περισσότερα Chrismas Box Kits 2020 σας περιμένουν για να σας χαρίσουν νεανική και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σας . Το κάθε ένα Chrismas Box Kits 2020 καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας,ανεξαρτήτου ηλικίας, για να αποτελέσει το καλύτερο κόσμημα στο δέρμα της.

Η Skeyndor Greece έχοντας ως όραμα και στόχο να σας χαρίσει την καλύτερη περιποίηση της επιδερμίδας σας με τα επαγγελματικά καλλυντικά που προσφέρει έχει προετοιμάσει για όλες τις γυναίκες απίθανα Chrismas Box Kits  που σας παρέχουν ξεχωριστά ότι ποθεί μια γυναίκα.

  • Αντιγηραντική θεραπεία για την καταπολέμηση των σημείων γήρανσης
  • Κάλυψη των μαύρων κύκλων
  • Ενυδάτωση
  • Ανόρθωση του βλέμματος
  • Βελτίωση του χρώματος της επιδερμίδας
  • Νεανική και λαμπερή όψη της επιδερμίδας

 

Παράλληλα, εδώ θα βρείτε όλες τις σειρές SKEYNDOR με 15% έκπτωση  για να καλύψετε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα πιο όμορφες από ποτέ!

 ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ  ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ SKEYNDOR ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ .

 ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ  ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ!

 

 

             **** CHRISTMANS CAMPAIGN 2020 FROM SKEYNDOR***

 

                          TI EINAI ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ?

                           ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

                           ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!

                           ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!

 

Εύχομαστε σε όλους εσάς Καλά και Λαμπερά Χριστούγεννα!

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους εδώόπως καθώς και στα Social Media τους, Facebook   και Instagram