Νύχια

Απέκτησε δυνατά και λαμπερά νύχια με αυτό το συστατικό

Και το προτείνουν πολλές beauty addicts.

Ναι πολύ σωστά άκουσες, τελευταία έχουν πέσει στην αντίληψή μας διάφορες τέτοιες συμβουλές, που προτείνουν να εφαρμόσεις λίγη οδοντόπαστα στη βάση των νυχιών σου και να την αφήσεις να δράσει για λίγα λεπτά πριν τα ξεπλύνεις καλά με νερό. Τα πλεονεκτήματά της; Οι λευκαντικές ιδιότητες της οδοντόκρεμας αφήνουν τα νύχια πιο καθαρά και λαμπερά, αφαιρώντας το ενοχλητικό κιτρίνισμα, και ταυτόχρονα τα βοηθούν να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

The new french: Αυτό είναι το νέο μανικιούρ που κυριαρχεί στο Instagram

Αληθεύουν όμως τα παραπάνω ή πρόκειται για άλλον έναν beauty μύθο;

Παρ’ όλο που τίποτα δεν είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά, οι ειδικοί μπορούν να δουν μια αλήθεια στις εν λόγω συμβουλές. Και αυτό γιατί οι ιδιότητες που περιέχει  μια οδοντόκρεμα και βοηθάει τα δόντια μας να είναι πιο λευκά, μπορούν να βοηθήσουν με τον ίδιο τρόπο και τα νύχια μας. Ειδικά αν η οδοντόκρεμα περιέχει στα συστατικά της μαγειρική σόδα, η οποία διαθέτει φυσικές λευκαντικές ιδιότητες, τότε είναι πιθανό να δεις να εξαφανίζονται και διάφορα άλλα επίμονα σημάδια που μπορεί να υπάρχουν στα νύχια σου.

Η Dua Lipa έκανε το ιδανικό μανικιούρ για τις γιορτές

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δώσεις προσοχή σε οποιαδήποτε εφαρμογή της οδοντόκρεμας στα χέρια σου, ιδίως αν έχεις αλλεργίες ή άλλες ευαισθησίες στο δέρμα.

Για πιο δυνατά και μακριά νύχια, προτείνεται σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη και υγιή διατροφή όπου θα συμπεριλάβεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Επίσης, κάνε ένα διάλειμμα από τα συχνά μανικιούρ (η καραντίνα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία), ενώ φρόντισε να ενυδατώνεις τόσο τη βάση των νυχιών όσο και τα πετσάκια γύρω γύρω κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς με κάποιο λαδάκι (καστορέλαιο, λάδι καρύδας).

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.missbloom.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://beautygirl.gr/