Πρόσωπο

Beauty tips για πιο πλούσιες & δυνατές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Ενδυναμώστε τα eyelashes σας στη στιγμή

Μπορούν να δώσουν ένταση στο βλέμμα και να στηρίξουν κάθε σας εμφάνιση ακόμη και αν επιλέξετε να κάνετε κάποιο no makeup makeup. Εάν τα lash extensions σας έχουν πέσει ή απλώς θέλετε να ενδυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας μόνες σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Υπάρχουν πολλά DIY tips, που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι και τα οποία έχω δοκιμάσει κι εγώ, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις πιο πλούσιες eyelashes. Ενσωματώστε, λοιπόν, αυτά τα έξυπνα tricks στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο μήκος και την όψη των βλεφαρίδων σας. Θα χρειαστούν μόνο λίγο από τον χρόνο σας.

Πείτε «ναι» στην αλόη

Η aloe vera μπορεί να υπερηφανεύεται για τις πάμπολλες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει και τα οποία ενθαρρύνουν με τη σειρά τους την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, διατηρώντας τες ταυτόχρονα κι ενυδατωμένες. Εφαρμόστε το gel αλόης στις βλεφαρίδες με ένα καθαρό βουρτσάκι πριν πέσετε για ύπνο και το επόμενο πρωί ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, για να φύγει η περιττή ποσότητα. Σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε θεαματικά αποτελέσματα στο μήκος και τον όγκο τους, που δε θα το πιστεύετε.

 

lashes.jpg

Χτενίστε τις βλεφαρίδες σας

Το καθημερινό χτένισμα των βλεφαρίδων μπορεί να τις ενδυναμώσει και να τις βοηθήσει να μεγαλώσουν γρηγορότερα, αφού ενεργοποιεί τα θυλάκια των τριχών. Φροντίστε όμως να μην κάνετε απότομες και άγαρμπες κινήσεις, αλλά ήπιες, για να δείτε πράγματι θετικά αποτελέσματα στην όψη τους. Για τη διαδικασία αυτή θα χρειαστείτε ένα δικό βουρτσάκι για χτένισμα των lashes ή ένα καθαρό βουρτσάκι για mascara. Τόσο απλό!

Ακόμη θα πρέπει να γνωρίζετε πως το χτένισμα των βλεφαρίδων ενδιάμεσα των στρώσεων mascara που εφαρμόζετε, μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Πώς θα το κάνετε αυτό; Αρχικά, βάλτε μια στρώση mascara και όπου δείτε πως έχουν δημιουργηθεί μικρά «κομπάκια», που τις ενώνουν μεταξύ τους, χτενίστε τις βλεφαρίδες σας με ένα καθαρό βουρτσάκι. Στη συνέχεια, περάστε άλλη μια στρώση mascara κι εάν χρειαστεί, επαναλάβετε. Έτσι θα τις διαχωρίσετε τέλεια!

Χρησιμοποιήστε έλαια

Τα σωστά έλαια μπορούν να θρέψουν και να τονώσουν τα θυλάκια των τριχών κι έτσι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Το ελαιόλαδο, για παράδειγμα, που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ελαϊκό οξύ, κρατά ζωηρό το χρώμα τους, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι πολλές και πυκνές. Επίσης, δοκιμάστε και το καστορέλαιο, καθώς βοηθάει στην καταπολέμηση των μικροοργανισμών, που εμποδίζουν την ανάπτυξη των τριχών και ταυτόχρονα τις ενδυναμώνει. Πριν πέσετε για ύπνο μάλιστα χρησιμοποιήστε ένα ειδικό βουρτσάκι, για να απλώσετε το έλαιο στις βλεφαρίδες σας. Αφήστε το όλη τη νύχτα πάνω τους και το επόμενο πρωί ξεπλύνετε με νερό, για να φύγουν τα υπολείμματα. So simple!

holiday-eyelashes-18-1.jpeg

Εφαρμόστε βαζελίνη

Η βαζελίνη λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τα έλαια που διαβάσατε παραπάνω, αλλά τις βοηθάει μάλιστα να μεγαλώσουν ακόμη πιο γρήγορα. Πρόκειται δηλαδή για ένα τρικ που είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όσες από εσάς έχετε ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες μετά τα lash extensions. Αρχικά, λοιπόν, καθαρίστε τα χέρια σας και πάρτε λίγη ποσότητα βαζελίνης στα δάχτυλά σας. Εφαρμόστε την στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και αφήστε την για 20-30 λεπτά -ανάλογα με το πόσο σοβαρή ή όχι είναι η κατάστασή τους. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό τα μάτια σας για να φύγει όλη η ποσότητα της βαζελίνης. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε καθημερινή βάση και σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://jenny.gr/