Μαλλιά

To νέο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian που μας εντυπωσίασε

H Κιμ Καρντάσιαν είναι χαμαιλέων στις μεταμορφώσεις και τους τελευταίους μήνες μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα looks της. H 38χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει τολμήσει κατά καιρούς το πλατινέ ξανθό, το κόκκινο ακόμη και τα neon χρώματα. Φυσικά, πάντα επιστρέφει στο κλασσικό μαύρο που σπάνια αποχωρίζεται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η ανακοίνωση του νέου χρώματος των μαλλιών της έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα με μία νέα φωτογραφία.

Αντλώντας έμπνευση από τους διάσημους, σούπερ ήρωες, η businesswoman, αποκάλυψε το νέο, φλογερό, κόκκινο χρώμα των μαλλιών της το οποίο αντικατέστησε για λίγο το καστανό της. Φυσικά για την αποκάλυψη του lok, η Κιμ, επέλεξε και το ανάλογο outfit απου αποτελούταν από έναν κόκκινο, λάτεξ κορσέ, skinny leggings και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Η Καρντάσιαν έγραψε στην περιγραφή: “Sooo 🔥 “

 

https://www.instagram.com/p/CH_CcQmAW_4/?utm_source=ig_embed

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές της σχολίασαν με πολύ θετικά σχόλια αυτή την απόφαση της Kim και αυτό που μένει να μάθουμε είναι το τι νέο ετοιμάζει με αυτή την εμφάνιση.

 

 

 

 

 

Πηγή: gr.hellomagazine.com/Πηγή φωτογραφίας:https://www.teenvogue.com/