Νύχια

Εύκολο μανικιούρ στο σπίτι | 8 συμβουλές για να έχεις τέλεια νύχια

Τι πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου και πoιο nail art θα σώσει τα ατυχήματα;

Τα νύχια μας -μαζί με τα χέρια- αποτελούν τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματός μας. Μην απορείς που πάντα φαίνονται λίγο πιο ταλαιπωρημένα. Πώς μπορείς όμως να βελτιώσεις την εικόνα τους; Ακολούθησε μερικές μικρές αλλά πρακτικές συμβουλές για να σώσεις το μανικιούρ αλλά και την εικόνα των νυχιών σου όταν κάνεις εύκολο μανικιούρ στο σπίτι.

6 nail designs που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνες σας στο σπίτι

Εύκολο μανικιούρ στο σπίτι | 8 συμβουλές για να έχεις τέλεια νύχια πάντα

  1.  Εκμεταλλεύσου την ιερή ώρα του μπάνιου και καθάρισε τα νύχια σου ευλαβικά. Το ζεστό νερό και οι υδρατμοί θα μαλακώσουν τα πετσάκια και όλες τις ξηρές περιοχές κάνοντας τη δουλειά σου ακόμα πιο εύκολη. Πίεσε τα πετσάκια προς τα κάτω (ιδανικό είναι να μην τα κόβεις) και περιποιήσου τα τραχιά σημεία ενώ στο τέλος μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα.
  2.  Η ενυδατική κρέμα δεν βοηθάει μόνο την περιοχή των χεριών αλλά και αυτή των νυχιών. Γι’ αυτό μην παραλείπεις να βάζεις λίγη ποσότητα στα χέρια σου κάθε βράδυ.
  3. Αν αλλάζεις χρώμα βερνικιού μια φορά την εβδομάδα επένδυσε στις nude αποχρώσεις, που καμουφλάρουν μικρά ατυχήματα και δεν «αποκαλύπτουν» τις ημέρες που έχεις να τα βάψεις.
  4. Ένας καλός τρόπος για να ανανεώσεις το μανικιούρ σου, ειδικά αν έχουν ξεκολλήσει κομμάτια από τις άκρες, είναι να εφαρμόσεις στο μισό ή και σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ένα βερνίκι με glitter. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις εύκολα και γρήγορα ένα εντελώς καινούργιο και φρέσκο αποτέλεσμα.
  5. Προμηθεύσου ένα ειδικό λαδάκι για τα επωνύχια και εφάρμοσέ το λίγο πριν την έξοδό σου ή όταν νιώθεις τα άκρα σου λίγο πιο τραχιά.
  6. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις top coat, το οποίο όχι μόνο σφραγίζει το χρώμα αλλά δίνει έξτρα λάμψη στο χρώμα του βερνικιού. Μπορείς να εφαρμόζεις top coat όσο συχνά θέλεις.
  7. Για μεγαλύτερη διάρκεια και άψογο αποτέλεσμα, η L’Oreal Paris παρουσιάζει το πρώτο ημιμόνιμο βερνίκι για εφαρμογή στο σπίτι. Με τεχνολογία gel, το μανικιούρ παραμένει αναλλοίωτο για 12 ημέρες.
  8. Παράλληλα με το ειδικό λάδι και το top coat, μην ξεχνάς να έχεις πάντα μαζί σου μια λίμα. Ίσως να μην χρειαστεί να δώσεις σχήμα στα νύχια σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά η λίμα είναι το βασικό εργαλείο που σώζει τα μικρά ατυχήματα.

 

Απέκτησε δυνατά και λαμπερά νύχια με αυτό το συστατικό

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.missbloom.gr/Πηγή φωτογραφίας:berner-in-brum.blogspot.com/