Μόδα

December Haul: Τα fashion outfits για να υποδεχτείς τον Δεκέμβρη με στυλ

Παραμείνετε in fashion πάντα και παντού

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο φετινός Δεκέμβριος θα είναι διαφορετικός και πρωτόγνωρος, συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη. Και παρόλο που βρισκόμαστε μια «ανάσα» από την εορταστική περίοδο ακόμα δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μας τη θυμίζουν.

Ό,τι όμως κι αν συμβαίνει γύρω μας, πάντα υπάρχουν θετικά στοιχεία που θα μας κάνουν να νιώσουμε λίγο καλύτερα. Ένα από αυτά είναι και η μόδα. Καινούριος μήνας σημαίνει για πολλούς καινούργια αρχή. Γι’ αυτό μπορείτε από τώρα να ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τα σύνολα που θα σας κρατήσουν «συντροφιά» το τελευταίο μήνα του χρόνου αλλά και που θα ξεκινήσουμε να φοράμε σε λίγες μέρες στις πρώτες μας εξόδους μετά τη λήξη της καραντίνας.

Συνεχίστε να διαβάζετε, γνωρίστε εύκολα και πρακτικά σύνολα που ξεχωρίσαμε για εσάς και βγάλτε το στιλίστα που κρύβεται μέσα σας, αρχίζοντας τους πειραματισμούς!

Knit dress & belt

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια σχεδιαστών και fashionistas τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και για την καραντίνα είναι τα πλεκτά φορέματα. Η άνεση, η ζεστασιά και το στιλ που προσφέρουν είναι τα συστατικά της επιτυχίας αυτού του κομματιού. Θα συναντήσετε πολλές γραμμές και χρώματα για όλα τα γούστα και τους σωματότυπους. Ένα εύκολος τρόπος για να κάνετε λίγο περισσότερο styling και να δημιουργήσετε μία πιο όμορφη σιλουέτα, ακόμα και στον κατ΄οίκον περιορισμό, είναι να προσθέσετε μία ζώνη στη μέση σας. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει από πιο φαρδιές μέχρι πιο λεπτές ή belt bags και θα έχετε δημιουργήσει ένα μοντέρνο σύνολο. Τόσο απλά!

Zebra print & leather

december-2.jpg
Image source: @whowhatwear@lauren.cokguler

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από το να συνδυάζουμε δύο η περισσότερες τάσεις μαζί. Καλό θα είναι να ξεκινάμε από τα εύκολα, για να είμαστε περισσότερο ασφαλείς και να μην υποπέσουμε σε τυχόν λάθη. Ένας λοιπόν από τους συνδυασμούς που σας προτείνουμε για σίγουρη επιτυχία είναι το zebra print μαζί με δερμάτινα κομμάτια. Μπορείτε να το δημιουργήσετε με τον πιο αναμενόμενο αλλά παράλληλα stylish τρόπο, ταιριάζοντας ένα πουλόβερ με δερμάτινο παντελόνι. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε και το αντίστροφο αλλά και να δοκιμάσετε το print on print, βασισμένο σ΄αυτά τα δύο στοιχεία.

Total cream

december-4.jpg
Image source: @modedamour@ariviere

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι fashion lovers, επιλέγουν να φορούν απαλά και φωτεινά χρώματα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Σκεφτείτε πόσο υπέροχη αντίθεση κάνει το λευκό το χειμώνα. Αν θέλετε να «σπάσετε» αυτήν την τόσο «καθαρή» εικόνα και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα επιλέξτε, την cream απόχρωση και δημιουργήστε ένα total look. Μπορείτε να το πετύχετε, επιλέγοντας ένα πλεκτό co-ord ή ένα ζευγάρι φόρμες αλλά και να συνδυάσετε δύο διαφορετικά κομμάτια στην ίδια απόχρωση. Αν θέλετε να προσθέσετε έντονα χρώματα, θα το πετύχετε με τα αξεσουάρ σας.

Oversized dress & flat shoes

december-5.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Οι όγκοι είναι το microtrend εκείνο μπορεί πολύ εύκολα να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό λοιπόν δεν έχετε παρά να επιλέγετε κομμάτια που έχουν αυτήν την λεπτομέρεια. Είμαστε σίγουρες ότι έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα oversized φόρεμα με puff sleeves. Είναι ιδανική επιλογή, για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Συνδυάστε τα με flat shoes για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να τα φορέσετε για τις ώρες που δουλεύετε από το γραφείο του σπιτιού σας ή και για on line meetings με τους συναδέλφους σας.

Puffer & jeans

december-1.jpg
Image source: @huesofwhite@_jessicaskye

Είναι γνωστό πλέον ότι η μεγαλύτερη τάση στα παλτό είναι τα puffer jackets. Το ιδαίτερο ύφασμα τους και το σχέδιο τους, τα κατατάσσει επ’ άξια στη πρώτη θέση των επιλογών μας. Αν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε να φοράτε από τώρα αυτό το μοναδικό trend, δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας για τις εξόδους σας στο σούπερ μάρκετ ή για μία σύντομη βόλτα. Ολοκληρώστε με chunky sole boots για να διατηρήσετε αυτήν τη casual chic αισθητική του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/