Νύχια

Η Hailey Bieber έβαψε τα νύχια της με το πιο γλυκό χρώμα του χειμώνα

Αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαρίσεις στον εαυτό σου λίγες ώρες χαλάρωσης στο σπίτι και να ασχοληθείς με beauty συνήθειες που θα ανανεώσουν την εικόνα σου αλλά και τη διάθεση σου.

Οι stars έχουν τον τρόπο να εμπνέουν και σε αυτήν την περίπτωση. Άλλες αποφασίζουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους ή το κούρεμά τους, κάποιες άλλες δοκιμάζουν ακόμα και τις πιο περίεργες θεραπείες ομορφιάς ενώ υπάρχουν κι εκείνες που αρκούνται στην περιποίηση των νυχιών.

Ανάμεσα σε αυτές τις τελευταίες βρίσκεται και η Hailey Bieber. Το 23χρονο μοντέλο επέλεξε ένα πολύ cute χρώμα, το οποίο αποτελεί τάση της νέας σεζόν. Μέσα από ένα story της στον λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της, το τέλειο μανικιούρ της, το οποίο έχει το χρώμα της σοκολάτας γάλακτος.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η ίδια κάθετε στον καναπέ του σπιτιού της με μια λευκή κουβέρτα στα πόδια της και το αγαπημένο της σκυλάκι στην αγκαλιά της, ενώ δείχνει τα μακριά νύχια της με το γλυκό αυτό καφέ χρώμα, το οποίο ταιριάζει απίστευτα στην επιδερμίδα της και είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσεις κι εσύ!

@haileybieber

Πηγή: www.marieclaire.gr/ Πηγή φωτογραφίας:pinterest