Νύχια

7 nail designs που θα σας βάλουν σε mood Χριστουγέννων

Μπορεί οι κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα να αποτελούν πραγματικότητα και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να φορέσετε τα γάντια σας για να κρατήσετε ζεστά και προστατευμένα τα χέρια σας, αλλά οι παρακάτω εντυπωσιακές nail art προτάσεις θα σας κάνουν αναμφίβολα να αλλάξετε άποψη και να κατευθυνθείτε αμέσως προς το αγαπημένο σας nail salon μόλις ανοίξει και πάλι. Από το διαχρονικό και φλογερό κόκκινο βερνίκι νυχιών ή το glamorous χρυσό μέχρι το glitter και τα ιδιαίτερα nail stickers, σίγουρα θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που σας ταιριάζει απόλυτα. Εμπνευστείτε λοιπόν από τα σχέδια που δημιούργησαν οι κορυφαίες maestros του είδους και παρουσίασαν στο Instagram, κάντε screenshots στα παρακάτω κομψά σχέδια και αφήστε το μανικιούρ σας να γίνει το καλύτερο αξεσουάρ σας για αυτές τις γιορτές!

Glitter power

essie-fw-sep19-csiriano-011.jpg
Image Source: Courtesy of Essie

Γιορτές χωρίς λάμψη δεν υφίστανται, οπότε η καλύτερη λύση για να τη φέρετε στα νύχια σας είναι να τους προσθέσετε ελάχιστο ή και πολύ glitter. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάψετε τα νύχια σας στο χρώμα που επιθυμείτε και να ρίξετε glitter στις άκρες τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να το προσθέσετε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Red passion

red.jpg

Το κόκκινο είναι το νούμερο 1 γιορτινό χρώμα, οπότε όσες πιστές του προσέλθετε και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας στο αγαπημένο σας nail salon για να το υιοθετήσετε αμέσως μόλις ανοίξουν και πάλι. Βρείτε όμως την απόχρωση που αναδεικνύει απόλυτα το χρώμα της επιδερμίδας σας και κάντε τις πιο σαγηνευτικές και φλογερές day-to-night εμφανίσεις.

Stargaze

stars.jpeg

Τα αυτοκόλλητα στα νύχια είναι η πιο εύκολη κι έξυπνη λύση για να αναβαθμίσετε ένα ανιαρό μανικιούρ. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει, από το διάφανο μέχρι το πιο έντονο, και να προσθέσετε από πάνω αστεράκια, χιονονιφάδες ή οποιοδήποτε άλλο γιορτινό nail sticker. Plus, μπορεί να γίνει και από εσάς στο σπίτι εάν προτιμάτε να το υιοθετήσετε από τώρα.

Let it snow

white2.jpg

Το κλασικό λευκό που παραπέμπει στο χιόνι είναι άλλη μια επιλογή μανικιούρ που μπορείτε να κάνετε αυτήν τη στιγμή. Εκτός του ότι κολακεύει κάθε χρώμα επιδερμίδας, είναι μίνιμαλ και απόλυτα κομψό. Υιοθετήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη και πετύχετε τα πιο elegant looks!

Silver love

holiday20nail20art20silver-1024x1024.jpg

Το ασημένιο χρώμα είναι εξίσου εντυπωσιακό για τις γιορτές, οπότε εάν έχετε βαρεθεί το χρυσό, είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Μπορείτε είτε να το επιλέξετε για όλη την επιφάνεια του νυχιού είτε να βάψετε τα νύχια σας στην απόχρωση που επιθυμείτε και να προσθέσετε από πάνω μερικές γραμμές ασημένιου χρώματος απογειώνοντας έτσι τα graphic nails που αποτελούν μια μεγάλη τάση αυτήν τη στιγμή!

Winter blues

blue-vywjv.jpg

Ως γνωστόν, το κλασικό μπλε είναι άλλο ένα χρώμα ιδανικό για τον χειμώνα, οπότε τι καλύτερο από το να υιοθετήσετε στα νύχια σας αυτές τις γιορτές και να απαλλαγείτε από τα winter blues και τη μελαγχολική διάθεση που μπορεί να σας έχει κατακλύσει; Άλλωστε, λέγεται ότι είναι απίστευτα anti-stress απόχρωση, οπότε προτιμήστε την άφοβα!

G for Golden

screenshot-1.png

Image Source: @betina_goldstein

Φυσικά, από τη λίστα με τις ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα σχέδια δε θα μπορούσε να απουσιάζει και το χρυσό με ένα αλλιώτικο όμως twist. Ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να προσθέσει σε μερικά νύχια μια μικροσκοπική πέρλα, που θα κάνει όλη τη διαφορά στο μανικιούρ σας. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο chic!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: /glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.goodhousekeeping.com/