Πρόσωπο

Victoria Beckham: Τα skincare προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά

Victoria Beckham εκτός από fashion icon έχει μετατραπεί και στο απόλυτο beauty crush μας. Μετά το λανσάρισμα της δικής της σειρά μακιγιάζ, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς καθώς οι παλέτες σκιών,  τα μολύβια χειλιών και τα προϊόντα ομορφιάς του brand της γίνονται ανάρπαστα. Eμείς προφανώς και την ακολουθούμε στο Instagram και παρακολουθούμε την καθημερινότητά και τις αγορές της, οι οποίες όπως ανακαλύψαμε πρόσφατα δεν είναι και τόσο ακριβές όσο νομίζεις.

 

Nερό micellare για καθαρισμό του προσώπου Sensibio H20, Bioderma. Στα φαρμακεία.

Πέρυσι, η Victoria Beckham ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακιγιάζ σε συνεργασία με την makeup artist Lisa Eldridge και εκθείασε το συγκεκριμένο νερό ντεμακιγιάζ το οποίο σίγουρα έχεις δοκιμάσει και έχεις λατρέψει. Εμείς πάντως δεν το αποχωριζόμαστε καθώς με ένα πέρασμα αφαιρεί ακόμη και το πιο αδιάβροχο makeup.

 

 

Αναζωογονητικό mist προσώπου Beauty Elixir, Caudalie. Στα φαρμακεία.

Η Victoria Beckham λατρεύει την λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα. To Βeauty Elixir της Caudalie βρίσκεται πρώτο στη λίστα με τα αγαπημένα της και η ίδια υποστηρίζει ότι ένα ψέκασμα πάνω από το μακιγιάζ αρκεί για την απόλυτη αναζωογόνηση.

 

Eνυδατική κρέμα σώματος και χεριών Skin Food Rich Intensive Skin Care For Face and Body, Weleda. Στα φαρμακεία.

Πρόκειται για ένα ενυδατικό προϊόν που δεν αποχωρίζεται στην καθημερινότητά της. Το καλοκαίρι, η fashionista αποκάλυψε ότι το χρησιμοποιεί για να παρατείνει το μαύρισμά της. “Δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο προϊόν αρκετό καιρό, αλλά πραγματικά το λατρεύω. Ειδικά όταν προσπαθώ να δώσω διάρκεια στο ηλιοκαμμένο look μου.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:gr.hellomagazine.com/Πηγή φωτογραφίας:https://www.cnbc.com/