Beauty Testing, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Κέᾰρ: Νεανική και υγιής επιδερμίδα με τα ελληνικά φυτικά καλλυντικά

KEAR

YOUR NATURAL LIFE

ancient greek skincare reborn

Εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική λέξη για την καρδιά, η κέᾰρ είναι το αποτέλεσμα διεξοδικού σχεδιασμού και έρευνας σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τα πολύτιμα ελληνικά φαρμακευτικά βότανα και αιθέρια έλαια.

Αυθεντικά, αγνά και αποτελεσματικά, με φυσικό κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, δραστικά βότανα και αιθέραια έλαια, τα προϊόντα της  κέᾰρ σέβονται την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την φυσική της ομορφιά. Παρασκευάζονται στην πανέμορφη χώρα μας, Ελλάδα, από φυτικά συστατικά, χωρίς τεχνητά αρώματα, συνθετικά χημικά και τοξικά συντηρητικά. Σαφώς δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

(Για όσους ανησυχείτε για ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις μην φοβάστε! Τα φυτικά προϊόντα τους είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.)

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Σήμερα αγαπημένοι μου φίλοι θα σας παρουσιάσω 2 καταπληκτικά και πλέον αγαπημένα μου προϊόντα από την εταιρεία  KEAR που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε.

Περνάμε απεριόριστο χρόνο πλέον στο σπίτι μας και έχουμε την ευκαιρία να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας αναζωογόνηση και λάμψη προτιμώντας ελληνικά , φυτικά και δραστικά προϊόντα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά μας. Πάμε να τα δούμε λοιπόν;

 

Κρέμα προσώπου – Ρυτίδες & λεπτές γραμμές

Η Agedefying Face Balm είναι μια κρέμα προσώπου , ιδανική να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες και τις ενοχλητικές λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Περιέχει ελαιόλαδο το οποίο είναι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που θρέφει το δέρμα, ενισχύει την ελαστικότητά του και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Επίσης , βασικό συστατικό είναι και το φυσικό κερί μέλισσας , μια μοναδική ουσία που περιέχει περίπου 300 θρεπτικά συστατικά, γνωστό στους προγόνους μας για τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητές του. Τέλος, το έλαιο Vitis Vinifera από τους σπόρους κόκκινου σταφυλιού περιέχει άφθονα ισχυρά αντιοξειδωτικά.

            

Η Agedefying Face Balm κέρδισε στα Pure Beauty Awards London 2020 στην κατηγορία Best New Skincare Treatment. Η ποιότητα της είναι αδιαμφισβήτητη . Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η KEAR βρήκε τον τρόπο να  “χωρέσει”  όλο τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας  σε μοναδικά προϊόντα, εντάσσοντας την αποτελεσματικότητα της ελληνικής φύσης στην καθημερινή προσωπική μας φροντίδα.

 

 

 

Τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα από την Agedefying Face Balm καθημερινά στο πρόσωπο μου παρατήρησα ότι μου χαρίζει ένα υγιές, ομοιόμορφο και λαμπερό δέρμα. Η Agedefying Face Balm αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο, στα μάτια , στο λαιμό αλλά ακόμα ενδείκνυται και για επούλωση  των χεριών. Η συγκεκριμένη κρέμα προσώπου είναι πλούσια σε υφή, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση με υπέροχο άρωμα κερί μέλισσας.

 

 

 

Φυτικό σαπούνι μαστίχας

natural soap with mastic, ideal as a makeup remover, is one of the Kear multipurpose natural skincare product range

Το Φυτικό Σαπούνι Μαστίχα της κέᾰρ, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο μαστίχας, καθαρίζει σε βάθος ελέγχοντας την έκκριση σμήγματος στα λιπαρά δέρματα, απομακρύνοντας τους ρύπους που μπλοκάρουν τους πόρους. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ενισχύει την ελαστικότητα, ενώ ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

 

Το Φυτικό Σαπούνι Μαστίχα είναι πολύ μαλακό και λατρεύω την μυρωδιά του καθώς μυρίζει μαστίχα. Το χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου για να καθαρίσω πολύ καλά το πρόσωπο μου και να απομακρύνω όλα τα μικρόβια και τους ρύπους.  Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σαπουνιού πέρα του ότι είναι φυτικό, περιέχει μαστίχα η οποία περιλαμβάνει ολεανολικό οξύ, το οποίο έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Παράλληλα είναι κατάλληλο και για την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με πολλά και χημικά προϊόντα που στην τελική θα μας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Λίγα ποιοτικά και φυσικά  προϊόντα είναι ικανά να μας χαρίσουν νεανικό , υγιές και λαμπερό δέρμα και για αυτό τον λόγο σας προτείνω να δοκιμάσετε και εσείς τα προϊόντα από την εταιρεία  KEAR!

 

 

Βρείτε την κέᾰρ εδώ:
Βρείτε την στο facebook εδώ:
Βρείτε την στο instagram εδώ: 

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου