Μαλλιά

 Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που να μπορούμε να κάνουμε εύκολα μόνες

Συχνά ψάχνουμε πώς να φτιάξουμε τα μαλλιά μας ώστε να φαίνονται περιποιημένα και λαμπερά αποφεύγοντας την επίσκεψη στο κομμωτήριο. Είτε περιμένουμε παρέα σπίτι, είτε ετοιμαζόμαστε για βόλτα ή δουλειά ψάχνουμε μονίμως χτενίσματα για μακριά μαλλιά που να μπορούμε να κάνουμε εύκολα μόνες.

Συγκεντρώσαμε για σένα τα 6 πιο εύκολα και εντυπωσιακά hairstyles για μακριά μαλλιά που μπορείς να κάνεις στο άψε σβήσε μόνη σου! Έτσι, θα είσαι πάντα λαμπερή και προσεγμένη, χωρίς να ξοδεύεις ώρες αγκαλιά με τις χτένες μπροστά στον καθρέφτη σου.

1. Το χτένισμα της Αμαζόνας

Εάν βαρέθηκες τις κλασσικές αλογοουρές και θες να ξεχωρίσεις με ένα ιδιαίτερο look, αυτό το χτένισμα είναι για σένα. Είναι εμπευσμένο από τις γυναίκες πολεμίστριες που βλέπεις σε σειρές όπως Vikings και Game of thrones και πολύ σέξι! Είναι ιδανικό για μακριά μαλλιά και εύκολο, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του βίντεο.

Πώς να κάνεις το Amazon’s hairstyle:

2. Μισά πάνω μισά κάτω

Αν βλέπεις όλες τις celebrities με αυτό το look και θες να το κάνεις στον εαυτό σου, σου έχουμε τη λύση. Αυτό το χτένισμα το λάνσαρε η Ariana Grande και χρειάζεσαι μόνο ένα λαστιχάκι, μια βούρτσα και μερικά τσιμπιδάκια για να το φτιάξεις μόνη από την άνεση του σπιτιού σου.

Πώς να κάνεις το half up hairstyle:

3. Μπούκλες με την ισιωτική

Το αιώνιο πρόβλημα που έχουμε όλες μας! Έχουμε ήδη την πρέσα ισιώματος αλλά δε θέλουμε να πάρουμε έξτρα πρέσα για μπούκλες. Ε, λοιπόν, υπάρχει τρόπος να κάνεις μπούκλες με την ισιωτική σου. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του βίντεο παρακάτω, θα έχεις μπούκλες κομμωτηρίου σε 10 λεπτά!

Πώς να κάνεις μπούκλες με το σίδερο για ίσιωμα:

4. Ολλανδικές πλεξούδες

Αν ονειρεύεσαι πλεξούδες αλά μικρή Ολλανδέζα, αλλά δεν τα καταφέρνεις μόνη σου, ήρθε η στιγμή να μάθεις τα βήματα! Η τέλεια λύση είτε για τη βόλτα σου είτε για το σπίτι, αν θες να φαίνεσαι περιποιημένη χωρίς υπερβολές.

Πώς να κάνεις Dutch braid:

5. Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Αν θέλεις να κάνεις ένα φανταστικό χτένισμα χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες ιδιαίτερα, αυτό είναι το κατάλληλο χτένισμα για σένα! Επιμελώς ατημέλητος κότσος για μακριά μαλλιά, που μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόλις σε 2 λεπτά!Ιδού το tutorial για φανταστικό messy bun!

Πώς να κάνεις messy bun:

6. False effect καρέ χτένισμα

Έχεις μακριά μαλλιά, αλλά θα ήθελες να σε δεις με καρέ σε ένα πιο χολιγουντιανό χτένισμα; Με ένα χτενάκι για κρεπάρισμα, μερικά τσιμπιδάκια και μια λακ μπορείς να το καταφέρεις! Θα δημιουργήσεις ένα χτένισμα που θα κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι πήρες τη μεγάλη απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου!Κάτι που είναι μόνο μια ψευδαίσθηση!

Πώς να κάνεις χτένισμα καρέ στα μακριά μαλλιά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ediva.gr/ Πηγή φωτογραφίας:https://confettissimo.com/