Μόδα

Οι μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τη νέα χρονιά

Αγαπημένες επιλογές των fashionistas που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε

Η νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει. Μαζί με τον καινούριο χρόνο, έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε και κάποιες νέες τάσεις που έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους αλλά και παλιές-αγαπημένες που θα συνεχίσουν να μας ακολουθούν.

Όλες οι γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα, επιθυμούμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη και πλήρως ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, η οποία θα αποτελείται από πρακτικά, άνετα και stylish κομμάτια που θα μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και παράλληλα να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Υπάρχουν must-have items που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα μας τη καινούρια χρονιά. Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε όλα αυτά που ξεχωρίσαμε για εσάς. Θα τα λατρέψετε!

It coat

coat.jpg
Image source: @venswifestyle

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της χειμερινής συλλογής είναι τα πανωφόρια. Η αγαπημένες μας fashionistas ανά τον κόσμο, δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις classy και μοντέρνες επιλογές τους. Έχουν την ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαλέγετε τα outwears με ιδιαίτερη προσοχή. Βρείτε αυτό που ταιριάζει τόσο στο στιλ σας όσο και στο σωματότυπό σας από leather ή puffer jackets, μέχρι παλτό σε έντονες αποχρώσεις. Φέτος, εμείς έχουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στις maxi εκδοχές, οι οποίες χαρίζουν μοναδική κίνηση όταν περπατάτε.

Wide led jeans

wide-leg.jpg
Image source: @lindatol_

Ίσως το πιο πρακτικό και ευέλικτο κομμάτι στο χώρο της μόδας. Η δυναμική και η δημοφιλία του έχουν παραμείνει αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο, γεγονός που κάνει την παρουσία του απαραίτητη. Το μόνο που αλλάζει στις τάσεις των τζιν είναι το σχέδιο και το κόψιμό τους. Για τους πρώτους μήνες του 2021, το απόλυτο denim trend είναι τα wide leg. Μάλιστα όσο πιο μακρύ είναι το τελείωμα τους, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μία εξίσου μεγάλη τάση που θα υποδεχθούμε σε λίγο καιρό, τα second skin tops, τα οποία θα ισορροπήσουν τον όγκο που θα σας προσθέσει το παντελόνι σας.

Sweater

sweater.jpg
Image source: @brittanybathgate

Τα πουλόβερ θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό κομμάτι της εμφάνισης μας για τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να υπάρχει ποικιλία στη συλλογή σας για να παρουσιάζετε ανανεωμένα σύνολα. Έχει την ικανότητα να συνδυάζετε με πολλά items από παντελόνια μέχρι φούστες, ακόμα και με φορέματα. Τα σχέδια του ποικίλουν με στόχο να καλύψουν όλα τα γούστα. Διαλέξτε τα roll neck για τις πιο κρύες ημέρες, ενώ για περισσότερο στιλ, τα puff sleeves.

Pink items

pink-1.jpg
Image source: @ninasandbech

Αν και μία απόχρωση του γκρι και μία του κίτρινου, ανακηρύχθηκαν τα χρώματα της χρονιάς σύμφωνα από τη Pantone, το ροζ θα «κλέψει» την παράσταση για την επόμενη σεζόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να είστε in fashion είναι να προσθέσετε ένα pink item στη συλλογή σας. Αυτό μπορεί να είναι είτε ένα αξεσουάρ είτε ένα από τα βασικά κομμάτια. Θα προσθέσει μία πολύ μοντέρνα «πινελιά» στην εικόνα σας και θα το αγαπήσετε με την πρώτη ματιά.

Tracksuit

tracksuit.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Το loungerwear style αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Πλέον, ειδικοί και fashion lovers θεωρούν τις φόρμες βασικά στοιχεία ακόμα και για τις καθημερινές, all day εξόδους μας. Τα πολλά και διαφορετικά designs σας δίνουν την ευκαιρία να βρείτε και να διαλέξετε την αγαπημένη σας. Αν δεν έχετε ένα co-ord ήρθε η στιγμή να το αποκτήσετε ενώ αν ανήκετε σ΄αυτές που το προτιμούν, μεγαλώστε τη συλλογή σας για περισσότερη ευελιξία.

Suit

suit.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Τα συναντούσαμε παντού την προηγούμενη χρονιά κι όπως όλα δείχνουν αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και την επόμενη. Οι περισσότερες έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ για εμφανίσεις τόσο στο γραφείο όσο και για μία πιο επίσημη έξοδο. Όσον αφορά τα υποδήματα, πραγματικά ταιριάζουν με τα πάντα, ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr Πηγή φωτογραφίας:www.glittermag.gr/