Σώμα

Jennifer Aniston: Το πρόγραμμα γυμναστικής της για τέλειους γλουτούς

Ψάχνετε νέα fitness goals για το 2021; Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η γνωστή ηθοποιός για καλογυμνασμένους γλουτούς.


©shutterstock

Τι θα χρειαστείτε

Αρχικά βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο για να γυμναστείτε σωστά. Στη συνέχεια αναζητήστε κάποιο μικροόργανο ισορροπίας όπως τα yoga blocks ή απλά χρησιμοποιείστε μερικά βιβλία. Επίσης αξιοποιείστε έναν τοίχο του σπιτιού σας χωρίς διακόσμηση για να στηρίξετε την πλάτη σας όσο κάνετε τις ασκήσεις.

https://www.instagram.com/p/B3qEhAPgqmn/?utm_source=ig_embed

 

Ποιες ασκήσεις προτείνει ο γυμναστής της Jennifer Aniston

Ο Azubuike δίνει έμφαση σε δύο βασικές ασκήσεις που εστιάζουν στην περιοχή των γλουτών και τα πόδια. Βρείτε εδώ της λεπτομέρειες:

Άσκηση 1η

Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει την κλασική άσκηση της προβολής αλλά με την υποβοήθηση του αντικειμένου που επιλέξατε για ισορροπία. Ισιώστε τον κορμό σας, ρουφήξτε την κοιλιά και τοποθετείστε εναλλάξ τα πόδια μπροστά λυγίζοντάς τα. Ξεκουράστε τα χέρια σας στο πόδι που λυγίζει. Σύμφωνα με τον γυμναστή, η υποστήριξη της ισορροπίας θα βοηθήσει να επιτύχετε σταδιακά πιο βαθιά κατεβάσματα.

Άσκηση 2η

Στηρίξτε την πλάτη σας στον τοίχο, χωρίς να αφήνετε όλο το βάρος να πέσει στη μέση σας, κρατήστε μέσα την κοιλιά και ισιώστε τον κορμό. Κατεβείτε σιγά με λυγισμένα πόδια, δημιουργώντας γωνία περίπου 90 μοιρών. Οι γλουτοί πρέπει να παραμένουν σφιχτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Επαναλάβετε τη διαδικασία για ένα λεπτό.

Συμπληρωματικές ασκήσεις

Ανάμεσα στις δύο προηγούμενες ασκήσεις μπορείτε να εντάξετε και μερικές σε στάση push-up: Σταυρώστε τα πόδια σας ενώ είστε σε θέση push-up, χαμηλώστε λυγίζοντας τα χέρια μέχρι η κοιλιά να ακουμπήσει το πάτωμα και σηκώστε ελαφρά τα χέρια από το έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναφέρετε την αρχική στάση και επαναλάβετε με σφιχτούς γλουτούς και κοιλιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: vogue.gr/ Πηγή φωτογραφίας:/www.irishtimes.com/