Μόδα

Jean Update: Βρήκαμε τα τζιν που θα φορεθούν με τη νέα season

Σχέδια και επιλογές που θα λατρέψουν τις  jean lovers κι όχι μόνο

Η νέα χρονιά ήρθε και επίσημα και μαζί της έχει φέρει καινούριες τάσεις και νέα σχέδια στο χώρο της μόδας. Όλες οι fashion lovers περιμένουμε με αγωνία τα new trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα αυτή season. Ευτυχώς, πολλές τις γνωρίζουμε από τώρα και δε βλέπουμε την ώρα να τις εντάξουμε στα σύνολα μας.

Δε θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από το πιο κλασικό, ευέλικτο και stylish item, το τζιν παντελόνι. Το επιλέγουμε πολύ συχνά στις καθημερινές μας εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορούμε να το συνδυάσουμε με πάρα πολλούς τρόπους και για όλα τα παραπάνω, θέλουμε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων στη συλλογή μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα 4 denim hot trend που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα στο χώρο της μόδας

Wide leg jean

wide-leg-1.jpg
Image source: @_jessicaskye@emilisindlev

Το τελευταίο καιρό παρατηρούμε συνεχώς εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashionistas, βασισμένες σ’ αυτό το στιλ. Το άνετο και φαρδύ κόψιμό τους, το κατατάσσει πρώτο στις καθημερινές μας επιλογές, χαρίζοντας μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ευέλικτα σύνολα head to toe. Θα το συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις, αλλά αυτή που εμείς προτιμάμε περισσότερο είναι το κλασικό blue jean αλλά και η πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του. Για να δημιουργήσετε αρμονία στην εικόνα σας και να ισορροπήσετε την φαρδιά γραμμή του, συνδυάστε το μαζί με πιο στενά αλλά και second skin tops. Ιδανική επιλογή για πρωινά looks μαζί μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες ή chunky sole boots.

Straight leg jean

vintage.jpg
Image source: @eniswardrobe, @pepamack

Ίσως ένα από τα πιο διαχρονικά και παλιά σχέδια στα τζιν παντελόνια. Όπως όλα δείχνουν η δυναμική τους θα συνεχίσει να αυξάνεται και τη νέα σεζόν, διότι μπορεί να σας συνοδεύσει σε όλες τις περιστάσεις αλλά παράλληλα να το συνδυάσετε και με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας. Σε περίπτωση που θέλετε να το επιλέξετε σε μία πιο «επίσημη» εμφάνιση, οι σκούρες αποχρώσεις του, όπως το μαύρο, θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι bold pumps και μαγνητίστε τα βλέμματα.

Distressed jean

distresses.jpg
Image source: @_thefab3

Οι τάσεις στο χώρο της μόδας έρχονται και φεύγουν τόσο γρήγορα, που πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να τις αντιληφθούμε. Παρόλα αυτά, ακολουθούν μία συνεχόμενη κυκλική ροή, γεγονός που πολλές τις συναντάμε ξανά και ξανά. Σ’αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα τζιν με τα σχισίματα. Τις προηγούμενες σεζόν τα είχαμε τοποθετήσει στο πίσω μέρος της ντουλάπας και τώρα έχει έρθει η στιγμή να τα βάλουμε σε “περίοπτη” θέση. Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις με διακριτικό τρόπο, τότε προτιμήστε αυτά που έχουν ελαφριά cuts out στο γόνατο.

Bootcut jean

boot-cut.jpg
Image source: @joiedejude

Παρόλο που τα flared jeans θα συνεχίσουν να έχουν μία πολύ έντονη παρουσία τους επόμενους μήνες σε όλα τα χρώματα και τις εκδοχές, τα bootcut style έχουν έρθει για να «κλέψουν» λίγο από τη δόξα τους, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. Το τελείωμα τους, μας βοηθάει να δημιουργήσουμε μία μοναδική σιλουέτα, καθώς μας χαρίζει περισσότερους πόντους και κάνει τη πόδια μας να φαίνονται πιο αδύνατα. Μάλιστα, αν επιθυμείτε να τονίσετε τη μέση σας, μη διστάσετε να επιλέξετε τη high rise εκδοχή τους. Είτε διαλέξετε ankle boots είτε on the knee θα μοιάζουν υπέροχες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.whowhatwear.co.uk/