Celebrity Style, Μαλλιά

Kate Hudson: To νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι girly και χαρίζει happy vibes

H Kate Hudson, αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της στην πιο hot απόχρωση της χρονιάς που μας πέρασε, η οποία δεν είναι άλλη από τη ροζ. Χάρη στην πανδημία το συγκεκριμένο χρώμα, κατέκλυσε το Instagram, με τις celebrities να ορκίζονται στη γοητεία του και να το τολμούν, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η Kate Hudson, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο παίζει με το ξυλόφωνο του μικρού της γιου, παροτρύνοντας την Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, να έρθει σε επικοινωνία μαζί της. Η διάσημη ηθοποιός, για τις ανάγκες του βίντεο, χρησιμοποίησε ένα φίλτρο με λάμψεις αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή μας ήταν το νέο χρώμα των μαλλιών της.

kate hudson

Η Kate, έχει τα μαλλιά της κάτω, με μία μικρή πλεξίδα και ενώ οι ρίζες τους είναι στο φυσικό της χρώμα, τα υπόλοιπα είναι ροζ παστέλ μέχρι τις άκρες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Hudson επιλέγει το ροζ χρώμα για τα μαλλιά της. Τον Οκτώβριο του 2014, η ίδια, προς τιμήν των φίλων και της οικογένειάς της , που μάχονταν με τον καρκίνο του στήθους, είχε κάνει ξανά το συγκεκριμένο χρώμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:hellomagazine.gr/Πηγή φωτογραφίας:pinterest