Μόδα

Κλασσικά κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική τόσο για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της, εσείς που δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα αλλά και για εσάς που έχετε κάνει μία προσπάθεια είναι η κατάλληλη για μερικές προσθήκες. Μία all time classic συλλογή εκτός από στιλ και classy αισθητική που σας προσφέρει, βοηθάει και ολόκληρο το χώρο της μόδας να πετύχει την προσπάθεια του για βιωσιμότητα και προστασία του περιβάλλοντος.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα σχέδια που πρέπει να προσθέσετε τώρα στη ντουλάπα σας!

Coat

all-time-classic-4.jpg

Μιλώντας για χειμωνιάτικες εκπτώσεις και σύνολα δε μπορούμε να μην αναφερθούμε πρώτα στα πανωφόρια και πιο συγκεκριμένα στα παλτό. Αυτού του είδους τα outwears δε θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion κι εσείς θα πρέπει να έχετε μία πλούσια συλλογή για ανανέωση αλλά και ποικιλία. Οι πιο κλασικές εκδοχές τους είναι οι μπεζ και μαύρη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και τονίζει με πολύ ωραίο τρόπο τη σιλουέτα σας. Μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσετε με όλα σας τα κομμάτια.

Coat

Wool coat, MaxMara

BUY HERE 

Coat

Outwear

Belted wool coat, Theory, Luisaworld.com

BUY HERE 

Outwear

Shoes

all-time-classic-5.jpg

Όταν αναφερόμαστε σε κλασικά κομμάτια, εννοούμε όλα εκείνα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θεωρούνται must σε κάθε εμφάνιση και περίσταση. Όσον αφορά τα υποδήματα, δε μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο διαχρονικό από ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Τα πιο θηλυκά υποδήματα όλων των εποχών. Αν δεν είστε fan των high heels αλλά αγαπάτε τα κλασικά κομμάτια τότε η επιλογή των loafers είναι μονόδρομος. Τα μαύρα designs θεωρούνται τα πιο ευέλικτα και πετυχημένα.

Pumps

Leather pumps, Karida

BUY HERE 

Pumps

Loafers

Dolores, Michael Kors, Kalogirou

BUY HERE 

Loafers

Shirt

all-time-classic-3.jpg

Ένα εξίσου διαχρονικό item στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, το οποίο έχει «αντέξει» κι έχει μείνει αναλλοίωτο μέσα στις δεκαετίες είναι το λευκό πουκάμισο. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε μόνο τους είτε ως στοιχείο του layering που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Αν θεωρείτε τον εαυτό σας fashion lover τότε η συλλογή των button up shirts σας πρέπει να έχει ποικιλία. Αν επιθυμείτε διαχρονικότητα, τότε θα πρέπει να επενδύετε σε καλής ποιότητας και ίσως λίγο πιο ακριβά κομμάτια. Οι εκπτώσεις είναι μία ιδανική ευκαιρία γι’ αυτήν την κατηγορία.

Shirt

Silk blend shirt, Emporio Armani, Intervista

BUY HERE 

Shirt

Shirt

Twill shirt, MAX&Co

BUY HERE 

Shirt

Bags

all-time-classic-6.jpg

Αν και αξεσουάρ, θεωρείται ένα αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό στοιχείο κάθε συνόλου, από το πιο απλό μέχρι το πιο επίσημο. Οι τσάντες γνωστών και διάσημων οίκων θεωρούνται επένδυση και γι’ αυτό σας τις προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Καταλαβαίνουμε ότι πολλές από εσάς να δυσκολεύεστε να τις αποκτήσετε γι’ αυτό και η περίοδος των εκπτώσεων είναι υπέρ σας. Προσπαθήστε να επενδύετε σ’ ένα σχέδιο το χρόνο τέτοια εποχή για παράδειγμα και «μεγαλώστε» τη συλλογή σας.

Bag

Jojo, DKNY, Kalogirou

BUY HERE 

Bag

Clutch

Varenne snake-effect leather clutch, Jimmy Choo, Mytheresa.com 

BUY HERE

Clutch

Watch

all-time-clsssic-2.jpg

Τα ρολόγια είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένα κόσμημα. Αποκτήστε ένα απλό και διαχρονικό ρολόι, το οποίο θα το έχετε για μια ζωή. Φροντίστε η επιλογή του να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και με βασικό στοιχείο να ταιριάζει με όλα. Φυσικά ένα σκέτο χρυσό ή ασημί ανάλογα με τα γούστα σας είναι τα πιο ασφαλή και σίγουρα. Τα σχέδια είναι πολλά για να βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει.

Accessories

Chelsea watch, Guess, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE 

Accessories

Watch

Lexington, Oxette

BUY HERE

Watch

Jeans

all-time-classic-7.jpg

Είτε είστε λάτρεις του casual style είτε του formal είμαστε σίγουρες ότι όλες έχετε πάνω από ένα τζιν παντελόνι στη συλλογή σας. Δεν υπάρχει γυναίκα στη σύγχρονη εποχή που να μην έχει δημιουργήσει μία μοντέρνα και άκρως stylish εμφάνιση, βασισμένα σε denim pants. Μη διστάσετε λοιπόν να προσθέσετε στη ντουλάπα σας κλασικά σχέδια στη διαχρονική απόχρωση που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε πλήθος εμφανίσεων. Οι straight leg γραμμές θεωρούνται η μεγαλύτερη επιτυχία.

Jeans

Wide high jeans, H&M

BUY HERE 

Jeans

Denim

High weist mom jeans, LEE, notos.gr

BUY HERE 

Denim
Πηγή:glow.gr