Η Rihanna “shines bright like a diamond” και αυτό είναι γνωστό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της skincare brandΗ σειρά περιποίησης Fenty Skin αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας, παρουσιάζοντας απλά, εύκολα να χρησιμοποιήσεις και αποτελεσματικά προϊόντα.

Σχεδιασμένα να προετοιμάσουν την επιδερμίδα και να συμπληρώσουν την σειρά Fenty Beauty makeup, τα προϊόντα Fenty skin έχουν τεσταριστεί για να εφαρμόζονται σε κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας

Τα προϊόντα Fenty SkinTotal Cleans’r Remove-it-all CleanserΜakeup remover and καθαριστικό ( σε 1 συσκευασία) με κρεμώδη υφή για να απομακρύνει λιπαρότητα και να προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Fat Water Pore Refining Toner SerumToner-serum το οποίο ενυδατώνει βαθιά τους πόρους, βελτιώνει την όψη των μαύρων πόρων, δίνοντας διακριτική λάμψη και ιδιαίτερα απαλή υφή στην επιδερμίδα.

Instant Reset Overnight Recovery Gel CreamΠλούσια σε υφή η κρέμα νύχτας, ενυδατώνει βαθιά, απαλύνοντας την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αποκαλύπτοντας μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα το πρωί. Η συσκευασία της είναι refillable.