Νύχια

Nail designs και colors που αποτελούν must προτάσεις το 2021

Oι κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα άργησαν αλλά αποτελούν πραγματικότητα στις πρώτες μέρες του 2021 και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να φορέσετε τα γάντια σας για να κρατήσετε ζεστά τα χέρια σας, αλλά οι παρακάτω εντυπωσιακές nail art προτάσεις θα σας κάνουν αναμφίβολα να αλλάξετε άποψη. Άλλωστε, η νέα χρονιά είναι εδώ και πρέπει να έχετε το τέλειο μανικιούρ -ακόμη και αν τα nail salons είναι ακόμη κλειστά.

Από το διαχρονικό και φλογερό κόκκινο βερνίκι νυχιών ή το glamorous χρυσό μέχρι το glitter και τα ιδιαίτερα nail stickers, σίγουρα θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που σας ταιριάζει απόλυτα.

Εμπνευστείτε λοιπόν από τα σχέδια που δημιούργησαν οι κορυφαίες maestros του είδους και παρουσίασαν στο Instagram και αφήστε το μανικιούρ σας να γίνει το καλύτερο αξεσουάρ σας για αυτό το έτος -και όχι μόνο! Plus, κάντε screenshot σε όσα σχέδια σας αρέσουν για να σας τα φτιάξει η αγαπημένη σας μανικιουρίστ.

White Power

4.jpg

Το κλασικό λευκό που παραπέμπει στο χιόνι, και λένε πως καταφτάνει τις επόμενες μέρες, είναι άλλη μια επιλογή μανικιούρ που μπορείτε να κάνετε αυτήν τη στιγμή. Εκτός του ότι κολακεύει κάθε χρώμα επιδερμίδας, είναι μίνιμαλ και απόλυτα κομψό. Υιοθετήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη και πετύχετε τα πιο elegant looks! Ακόμη κι αν δε δείτε χιόνι φέτος, τουλάχιστον θα το φέρετε στα άκρα σας!

Bordeaux Love

7fd65d2433b2b71146b3caab475c69b8.jpg

Το μπορντό είναι σίγουρα ένα διαχρονικό και πάντοτε stylish χρώμα για τα νύχια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το αφήσετε λίγο στην άκρη και να υιοθετήσετε κάποια άλλη απόχρωση, που είναι απίστευτα μοδάτη και ιδιαίτερη. Ο λόγος για το malaga wine που φέτος θα επικρατήσει πολύ στις τάσεις και αποτελεί την τέλεια εναλλακτική εκδοχή του κόκκινου. Δοκιμάστε το!

G for Green

screenshot-1.png

Image Source: @enamelle

Το πράσινο και όλοι οι τόνοι του είναι τα χρώματα που θα αγαπήσετε να κάνετε στα νύχια σας ξανά και ξανά αυτήν τη χρονιά. Ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, αφού πολλοί celebrities, που το προτιμούν, τονίζουν ότι τέτοιες αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικές για τη διάθεση. Εσείς θα τις επιλέξετε;

Logomania

screenshot-2.png

Image Source: @sreyninpeng

Μπορεί τα logos να μην αποτελούν καινούρια τάση φέτος, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η δημοτικότητά τους απογειώθηκε το 2021 με πολλά κορίτσια του Instagram να τα επιλέγουν ξανά και ξανά. Φυσικά, αναφερόμαστε στα logos πασίγνωστων brand names που κοσμούν τα άκρα με τον πιο κομψό τρόπο. Prada, Chanel, Louis Vuitton, εσείς ποιο label θα προτιμήσετε για το μανικιούρ σας;

Cable Knit

screenshot-4.png

Image Source: @nail_unistella

Τα πλεκτά είναι τα αγαπημένα μα; ρούχα για τον χειμώνα, και στην περίοδο του lockdown έχουν την τιμητική τους, αφού μας κρατούν ζεστές στο σπίτι ή έξω από αυτό. Φέτος, η knitwear τάση έρχεται και στα άκρα μας με απίθανα σχέδια και χρώματα, που θυμίζουν κάτι από τα πιο όμορφα πλεκτά που φοράμε. Μπλέξτε designs και αποχρώσεις μεταξύ τους και δημιουργήστε αυτό το φοβερό nail trend!

Midas Touch

screenshot-3.png

Image Source: @julieknailsnyc

Το άγγιγμα του Μίδα τώρα έρχεται και στο μανικιούρ. Τι εννοούμε; Μα φυσικά, τις χρυσές λεπτομέρειες που στολίζουν τα νύχια μας προσδίδοντας μια κομψή και αριστοκρατική νότα. Προτιμήστε το χρυσό χρώμα είτε σε μια γυμνή βάση στα άκρα σας είτε πάνω από nude αποχρώσεις, για να χαρίσετε έξτρα λάμψη και φινέτσα. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει κι εσάς και τους γύρω σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/ Πηγή φωτογραφίας: www.boredpanda.com/