Μόδα

Puffer jackets: Οι πιο στυλάτοι συνδυασμοί για το it πανωφόρι

Η έντονη πτώση της θερμοκρασίας έχει γίνει αισθητή τις τελευταίες ημέρες κι εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα πιο ζεστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έστω και για τις σύντομες εξόδους μας. Εκτός από τα βασικά items που επιλέγουμε για να παρέχουν την απαραίτητη ζεστασιά, τα πανωφόρια έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα μας.

Για να θεωρείται λοιπόν ένα outwear «επιτυχημένο» θα πρέπει να συνδυάζει τρία στοιχεία. Την άνεση, τη ζεστασιά και το στιλ. Γι’ αυτό κι εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή, τα puffer jackets. Αποτελούν αγαπημένο κομμάτι όλων των fashionistas και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, ενώ η τεράστια ποικιλία στα σχέδια και στα χρώματα τους, δίνουν την ευκαιρία στις γυναίκες όλων των ηλικιών και των στιλ να τα εντάξουν στη ντουλάπα και στις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε μικρά μυστικά για ένα πετυχημένο look με puffer jacket!

Denim

puffer-5.jpg
Image source: @venswifestyle

Ένας σίγουρος και πετυχημένος συνδυασμός για όλες τις ώρες της ημέρας είναι αυτός μαζί με το τζιν παντελόνι σας. Δεν είναι απαραίτητο να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα statement look, καθώς το πανωφόρι σας θα «κλέψει» τις εντυπώσεις. Μάλιστα, αν επιλέξετε και μία maxi εκδοχή, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο. Ταιριάξτε λοιπόν το ζεστό σας πουλόβερ με το denim trouser κι ένα ζευγάρι it chunky sole boots, προσθέστε από πάνω το maxi puffer jacket και είστε έτοιμες για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Suit

puffer-6.jpg

Έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για το ιδιαίτερο αποτέλεσμα που μας χαρίζει ο συνδυασμός δύο διαφορετικών στιλ. Τα puffer jackets ανήκουν στην κατηγορία των casual items οπότε τι καλύτερο από το να τολμήσουμε να τα συνδυάσουμε με λίγο πιο formal και sophisticated κομμάτια. Αν επιθυμείτε το άρτιο αποτέλεσμα, τότε τα κοστούμια είναι μονόδρομος. Για να διατηρήσετε καλύτερη θερμοκρασία μπορείτε να επιλέξετε ένα wool suit. Ολοκληρώστε με ένα αρκετά φουσκωτό puffer jacket στη χρωματική απόχρωση που σας ταιριάζει και μόλις έχετε ταιριάξει και διαφορετικά στιλ αλλά και δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Bold colours

puffer-2.jpg
Style du monde

Τα έντονα χρώματα έχουν γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας, ανεξαρτήτως εποχής αλλά και περίστασης. Στα χειμερινά σύνολα αυτό που αντικρίζει πρώτα όποιος μας βλέπει είναι το πανωφόρι μας, οπότε η επιλογή του θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Ένα puffer jacket σε έντονη απόχρωση θα «κερδίσει» τις εντυπώσεις με την πρώτη μάτια. Βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο και μη διστάσετε να επενδύσετε σ΄αυτό. Εμείς σας προτείνουμε τόνους του μπλε ή του ροζ, το οποίο θα το συναντήσουμε παντού σε λίγους μήνες.

Total black

puffer-3.jpg
Style du monde

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα στη δημιουργία και παρουσίαση ενός συνόλου είναι η δημιουργία αντιθέσεων. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με τα υφάσματα, τα στιλ αλλά και τα χρώματα. Το πιο εύκολο για να καταφέρετε μία σωστή αντίθεση είναι ένα total black outfit. Φορέσετε τα αγαπημένα σας μαύρα κομμάτια, είτε αυτό είναι φόρεμα, είτε ένα πουλόβερ και loose pants και προσθέστε ένα puffer jacket σε ιδιαίτερο χρώμα, όπως το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Προσοχή! Η μόνη διαφορετική απόχρωση στην εικόνα σας θα είναι το πανωφόρι σας, όλα τα υπόλοιπα θα βασίζονται στους μαύρους τόνους.

Velvet

puffer-1.jpg

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, υπάρχουν πολλοί και εύκολοι τρόποι για να κάνετε τη διαφορά και να κερδίσετε το ενδιαφέρον. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να κάνουν όλη αυτή τη διαδικασία με διακριτικότητα αλλά να ακολουθείτε και τις τάσεις, τότε σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη μία velvet puffer jacket εκδοχή. Θα το λατρέψετε με την πρώτη ματιά και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Να θυμάστε ότι όσο πιο puffer τόσο το καλύτερο.

1

Fur-trimmed quilted puffer jacket

MONCLER, Luisaworld.comBUY HERE

2

Tivana

WELLENSTEYN, IntervistaBUY HERE

3

Puffer jacket

NanushkaBUY HERE

4

Reversible padded coat

MAX&CoBUY HERE

5

Quilted puffer coat

American Eagle, notos.grBUY HERE

6

VLTN quilted puffer jacket

Valentino, Luisaworld.comBUY HERE

Πηγή:glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://fustany.com/