Πρόσωπο

Σκασμένα Χείλη: Γνωρίστε τα lip balms που θα τους χαρίσουν ενυδάτωση

Τα σκασμένα χείλη αποτελούν μια δυσάρεστη πραγματικότητα για πολλές γυναίκες, αφού μας στερούν το σαρκώδες αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Δυστυχώς, όμως, οι διαρκώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και η μείωση της θερμοκρασίας μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση και ξηρότητα στην επιφάνεια των χειλιών, με αποτέλεσμα σταδιακά να αρχίσετε να βλέπετε τα αντιαισθητικά πετσάκια να δημιουργούνται. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα lip balms πρέπει να γίνουν ο καλύτερός σας φίλος.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας παρακάτω και αποκτήστε χείλη για φίλημα με μερικές μόνο εφαρμογές.

The lip balms

Lip Care χαμομήλι SPF15, APIVITA: Το ενυδατικό Lip Care Χαμομήλι SPF15, προσφέρει απαλότητα και προστασία από τον ήλιο. Καταπραΰνει τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού και τη πανθενόλη. Ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη χάρη στο ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και τους εστέρες jojoba.

101 Ointment Minty, Lanolips: Για εξαιρετικά αφυδατωμένα χείλη, αλλά και δέρμα, πετσάκια, αγκώνες. Αυτό το απίθανο balm λανολίνης που περιέχει εκχυλίσματα φράουλας και βιταμίνη Ε.

Therapy Lip Balms, Fresh Line: H Fresh Line λανσάρει τη νέα συλλογή περιποίησης χειλιών Lip Therapy. Η συλλογή αποτελείται από 5 εξειδικευμένες θεραπείες (σοκολάτα, καρύδα, ρόδι, βανίλια και νέκταρ) σε μορφή stick με υψηλά ποσοστά φυσικότητας, αγγίζοντας το 98%. Οι συνταγές περιλαμβάνουν βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά κεριά, στέβια καθώς και φυτικά έλαια και βούτυρα που ενυδατώνουν αποτελεσματικά και προστατεύουν τα χείλη, προσφέροντας παράλληλα μία υπέροχη, βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη που διαρκεί.

 Smoothy lips

Smoothy lips

Lip Care χαμομήλι SPF 15, APIVITA

BUY ME

 Balm λανολίνης

Balm λανολίνης

101 Ointment Minty, Lanolips, Sephora

BUY ME

 Με σοκολάτα

Με σοκολάτα

Therapy Lip Balms, Fresh Line, Cherrybox

BUY ME

 Λεία και απαλά χείλη

Λεία και απαλά χείλη

Τοp Secrets Lip Perfector, YSL, Hondos Center

BUY ME

 Θρέφει & καταπραΰνει

Θρέφει & καταπραΰνει

Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay, Hondos Center

BUY ME

 Glossy finish

Glossy finish

Hydragenist Balm χειλιών θρέψης & επαναπύκνωσης, Lierac

BUY ME

Τοp Secrets Lip Perfector, YSL: Θρέφει τα ξηρά χείλη και χαρίζει αίσθηση άνεσης που διαρκεί. Απολεπίζει ήπια, για χείλη πιο λεία και απαλά ημέρα με την ημέρα. Ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και αναδεικνύει τη φυσική τους λάμψη.

Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay: Για ξηρότητα, σκασίματα κι ερεθισμούς στα χείλη και στην περιοχή γύρω από τη μύτη. Νέας γενιάς υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό. Προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, επανορθώνει και καταπραΰνει άμεσα. Βοηθά στη συνολική επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού του δέρματος, ενώ σε συνδυασμό με την πανθενόλη ανακουφίζει άμεσα.

Hydragenist Balm χειλιών θρέψης & επαναπύκνωσης, Lierac: Κραγιόν-balm εντατικής θρέψης που επαναπυκνώνει και ομορφαίνει τα χείλη με μία κίνηση. Βασισμένο στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, το balm χειλιών περιέχει συγκέντρωση συμπλόκου Hydra O2 και είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικό βούτυρο καριτέ και κερί τριαντάφυλλου για γεμάτα και όμορφα χείλη με μία μόνο κίνηση. Η ενεργή υφή του είναι πλούσια σε παράγωγα φυτικών ελαίων για άμεσο αποτέλεσμα επαναπύκνωσης και glossy τελείωμα.

Lip butter balm, Summer Fridays: Αυτό το μεταξένιο vegan lip balm ενυδατώνει και καταπραΰνει τα ξηρά χείλη σε δευτερόλεπτα, ενώ σφραγίζει την υγρασία από αυτά μέρα ή νύχτα. Πλούσια σε φυτικά συστατικά, αυτή η μεταξένια φόρμουλα βελτιώνει την υφή των χειλιών.

 New entry

New entry

Lip butter balm, Summer Fridays, Sephora

BUY ME

 Love it

Love it

Chios Mastiha lip balm, Soma Botanicals, Glowbox

BUY ME

 New packaging

New packaging

Βάλσαμο για τα χείλη, Tzimas Cosmetics

BUY ME

 Must-try

Must-try

Repair balm, Laouta

BUY ME

 Με υαλουρονικό οξύ

Με υαλουρονικό οξύ

Lip Repair, SkourasMed, A Magic Cabinet

BUY ME

 Juicy lips

Juicy lips

Born Lippy pot lip balm-raspberry, The Body Shop

BUY ME

Chios Mastiha lip balm, Soma Botanicals: Βοτανικό βάλσαμο με βιολογικό ελαιόλαδο, μαστίχα Χίου με εκπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπραϋντική λεβάντα. Good to know: Η μαστίχα Χίου με αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και καταπραϋντικές ιδιότητες είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος.

Βάλσαμο για τα χείλη, Tzimas Cosmetics: Ιδανική ασπίδα προστασίας των χειλιών, τόσο για την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ξηρότητα, κοκκινίλες, αίσθηση τραβήγματος, ακόμη και σκασίματα ή πληγές. Μαλακώνει κι ενυδατώνει τα χείλη, προσφέρει προστασία από ακραίες κλιματικές συνθήκες και τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, ανακουφίζει και καταπραΰνει από ερεθισμούς, ενώ συγχρόνως αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη.

Born Lippy pot lip balm-raspberry, The Body Shop: Το πιο cult lip balm. Προσφέρει απόχρωση, άρωμα κι ενυδάτωση για χείλη έτοιμα να μοιράσουν φιλιά. Ενυδατώνει και περιποιείται τα χείλη.

Lip Repair, SkourasMed: Αυτό το τζελ χειλιών χάρη στο μοναδικό του σύμπλεγμα από βούτυρο καριτέ, μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος και φυσικά έλαια ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη μειώνοντας τις λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από αυτά.

Repair balm, Laouta: Ένα βάλσαμο ανανέωσης, ενυδάτωσης και θρέψης του δέρματος για όλο το σώμα, το πρόσωπο και τα χείλη. Περιέχει Ελίχρυσο, Ιπποφαές και άλλα πλούσια εκχυλίσματα θαυματουργών βοτάνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr Πηγή φωτογραφίας:glow.gr