Celebrity Style, Πρόσωπο

Kylie Jenner: Η night time ρουτίνα της που μοιράστηκε με τους fan της

H Kylie Jenner, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έδειξε στους θαυμαστές της πώς τελειώνει την ημέρα της, αφαιρώντας το μακιγιάζ της και φορώντας κάτι πιο άνετο.
H επιχειρηματίας και δημιουργός των Kylie Cosmetics, δημοσίευσε μερικές λεπτομέρειες από τη βραδινή της ρουτίνα ομορφιάς αλλά και το πως προετοιμάζεται για έναν καλό ύπνο.

Kylie Jenner
Η Kylie Jenner δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες. στις οποίες φορά κάποια άνετα ρούχα από τη συλλογή της αδερφής της Kim Kardashian, SKIMS. Το total white σύνολο, που αποτελείται από ένα σορτς και ένα crop top, αναδείκνυε τέλεια τις καμπύλες της Kylie.
H σταρ, εκτός από το look της, αποκάλυψε και το πράσινο μανικιούρ της που επιμελείται ο celebrity nail artist, Chaun Legend.
Σε μια άλλη φωτογραφία, η Kylie Jenner, έδειξε στους θαυμαστές της, το Louis Vuitton, ζευγάρι παντόφλες της με πράσινες λεπτομέρειες για να ταιριάζουν με τα νύχια της.

kylie jenner

Μετά από αυτό, η Kylie, προχώρησε στον καθαρισμό του προσώπου της, ο οποίος παίζει βασικό ρόλο στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της. Φυσικά, χρησιμοποίησε προϊόντα από τη μάρκα της Kylie Skin, ενώ μας έδειξε και ένα ακυκλοφόρητο προϊον.

Μπορεί η ίδια, να μην μας έδειξε όλη τη ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας της, ωστόσο η Kylie, μέσα από ένα γρήγορο βίντεο με «γυμνό» δέρμα, αποκάλυψε το νέο και αγαπημένο της προϊον που δεν αποχωρίζεται.

«Έχω εθιστεί σε αυτό το έλαιο χειλιών και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία απαλότητας, » είπε.


Στο τέλος, η Kylie Jenner, άλλαξε το total white σύνολό της και επέλεξε ένα cozy, σετ σε καφέ απόχρωση, το οποίο φαίνεται να είναι από τη νέα boyfriend συλλογή των SKIMS.
Στη φωτογραφία, η Jenner, καληνύχτισε τους θαυμαστές της, δείχνοντας το boxer σορτς με τη μακρυμάνικη μπλούζα αλλά και της Louis Vuitton παντόφλες της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:gr.hellomagazine.com/ Πηγή φωτογραφίας:https://us.hola.com/