Μαλλιά

Πανέμορφα χτενίσματα που θα πάρουν 5 λεπτά από τον χρόνο σας

Θα χρειαστούν μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο σας

Ένα όμορφο hairstyle μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας κρατήσει κομψές και στιλάτες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολλές φορές μάλιστα τα πιο ανεπιτήδευτα χτενίσματα μπορούν να χαρίσουν πολλούς πόντους elegance στο στιλ σας. Εμείς συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο hot και πάνω απ’ όλα χτενίσματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου της ομορφιάς αυτήν τη στιγμή, είναι ιδανικά για κάθε μήκος μαλλιών και μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς αυτήν την περίοδο για να φτιάξετε τη διάθεσή σας, ώστε να διανύσετε το υπόλοιπο του πρώτου μήνα του 2021 πιο καλοχτενισμένες και όμορφες από ποτέ!

Ribbons effect

jennifer-aniston-02.jpg

H αγαπημένη μας Jennifer Aniston με αυτήν τη φωτογράφηση πρότεινε το απόλυτο χτένισμα για εσάς που έχετε στρογγυλό και χοντρό πρόσωπο. Πιάστε τα μισά μαλλιά πάνω και στερεώστε τα με έναν υπερμεγέθη φιόγκο. Με αυτόν τον τρόπο θα τραβήξετε την προσοχή στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας, άρα θα το κάνει να φαίνεται πιο αδύνατο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δημιουργήσετε όγκο στο κάτω μέρος και λίγο στο πάνω «ξύνοντας» μερικές τρίχες με μια χοντρή χτένα. Έτοιμες!

Wet look

wet-look-hair.jpg

Τα wet looks είναι τα αγαπημένα μας. Σε αυτήν την περίπτωση, ακόμη κι αν πέσει έστω και μια σταγόνα νερού στις τρίχες των μαλλιών σας, δεν πειράζει καθόλου γιατί δε θα σας χαλάσει το hairstyle. Για να το πετύχετε λοιπόν, θα χρειαστείτε ένα hair gel το οποίο θα απλώσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Έπειτα, με μια χτένα πηγαίνετέ τα προς τα πίσω και κάπως έτσι, με δύο μόνο κινήσεις, είστε έτοιμες για να βγείτε έξω. Εκτός από έτοιμες όμως θα είστε και απόλυτα stylish!

Like J.Lo

titlo.png

Image Source: @thezoereport

Μια άλλη πρόταση είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα της J.Lo και να ισιώσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, πιάστε τα μισά πάνω και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σας, για να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Έπειτα, μπορείτε να πάτε τις άκρες σας προς τα μέσα με ένα πιστολάκι για να δώσετε μια κίνηση στα μαλλιά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα τόσο κομψό.

The scrunchies

ab597b558e2b0eac2960966261e61633.jpg

Τα scrunchies είναι ξεκάθαρα η πιο αγαπημένη και πολυσυζητημένη τάση στα μαλλιά. Φέτος αλλάζουν σχέδια και γίνονται πιο ογκώδη, ενώ τα υλικά που επικρατούν είναι το τούλι και το σιφόν. Φορώντας τα θα είναι σαν να έχετε δέσει ένα μεγάλο τούλινο ύφασμα στα μαλλιά σας που κάθε άλλο παρά άσχημο θα δείχνει, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Ξεφύγετε λοιπόν από τα συνηθισμένα σχέδια και μοτίβα και στραφείτε προς τα πιο ιδιαίτερα και ρομαντικά.

We love headbands

shutterstock-1344061202.jpg

Δεδομένου ότι οι στέκες και μάλιστα αυτές που είναι σε βελούδινη μορφή αποτελούν τεράστια τάση φέτος με εσάς να θέλετε να τις φορέσετε όσο τίποτε άλλο, καλό είναι να τις εντάξετε και στους κότσους που δημιουργείτε στο σπίτι για να δώσετε μια fashionable νότα στο χτένισμά σας. Προτιμήστε κυρίως εκείνα τα headbands που είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος για να πετύχετε μια δραματική πινελιά στο στιλ σας. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ή και χαμηλό bun και προσθέστε την στο κέντρο του κεφαλιού. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως στιλάτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:glow.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.lorealparisusa.com/