Φυσικά Καλλυντικά

MontOlympe: Γνώρισε τα φυσικά καλλυντικά και δώσε πνοή στην επιδερμίδα σου

MontOlympe MEPE

Αποκάλυψε τη φυσική σου ομορφιά

Με τη MontOlympe σχεδιάζουν και αναπτύσσουν προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς σε πλήρη αρμονία με τη φύση, χωρίς τοξικές ουσίες, vegan και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.  Είναι πραγματικά περήφανοι για την εκτενή έρευνα και την αφοσίωσή τους στη γνώση των βοτάνων.  Σε διαρκή διάδραση και συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μελετούν και καταγράφουν τις ποικίλες θεραπευτικές και επουλωτικές ιδιότητές τους. Έτσι μέσα από χρόνια αναζήτησης, έχουνε υιοθετήσει τις βέλτιστες  μεθόδους για να αποστάζουν τα βότανά και να τα συνδυάζουν σε μοναδικές συνθέσεις ομορφιάς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ MONTOLYMPE ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ;

Είναι ελληνικά, φυσικά καλλυντικά που γίνονται στους πρόποδες του Ολύμπου, με βιολογικά βότανα από τον Όλυμπο και τη Μεσόγειο. Όλα τα προϊόντα της MontOlympe, χωρίς εξαιρέσεις, είναι πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά που σφραγίζονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα ICADA και COSMOS NATURAL.
Με την εφαρμογή ενός προϊόντος MontOlympe αμέσως θα αισθανθείς τη βελούδινη υφή του, την άμεση απορρόφηση του, την αγάπη του με το δέρμα σου από την πρώτη εφαρμογή, που γρήγορα θα σε  κάνει να συνειδητοποιήσεις τον μοναδικό σκοπό ύπαρξής του: να σε κάνει να νιώθεις και να δείχνεις όμορφα υγιής!
Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία Montolympe καλλυντικών για τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος, των μαλλιών ακόμα και για την αντρική περιποίηση.
Το άνοιγμα ενός προϊόντος MontOlympe θα σε κατακλύσει με αρώματα της φύσης, με νότες βοτάνων, λουλουδιών και εσπεριδοειδών, που θα σε οδηγήσουν γρήγορα στα μονοπάτια του μυθικού μας βουνού. Τα αρώματά μας προέρχονται αποκλειστικά από 100% αιθέρια έλαια και εκτός από το δώρο της αρωματοθεραπείας που σου προσφέρουν, έχουν το δικό τους ιδιαίτερο βάρος στην προστασία της υγείας του δέρματος και της αντιγήρανσης.

 

 

 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

  • Ενυδάτωση
  • Σύσφιξη
  • Αντιγήρασνη
  • Αντιδραστική Επιδερμίδα
  • Δυσχρωμίες
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους : www.montolympe.com
Βρείτε τους επίσης στο Facebook & Instagram