Μόδα

Joe Biden | Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Η.Π.Α

Οι κομψές και fashion forward εμφανίσεις από τις κυρίες που έδωσαν το παρών.

Ο Joe Biden ορκίστηκε 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α αναπτερώνοντας τις ελπίδες των πολιτών της χώρας για ενότητα και καλύτερες μέρες μετά τη διχαστική 4εταία διοίκησης του Donald Trump.

Λόγω Covid-19, η παρουσία πολιτών και καλεσμένων στην τελετή ορκωμοσίας ήταν περιορισμένη, όμως απ’ αυτή δεν απουσίαζαν βασικοί πρωταγωνιστές: τα μέλη της οικογένειας του Joe Biden, όπως και αυτά της Kamala Harris. Ενδιαφέρον, μάλιστα, παρουσίασαν οι στιλιστικές τους επιλογές: καθεμία από τις γυναίκες της οικογένειας Biden έφερε το δικό της στιλ – με την εγγονή του Προέδρου, Maisy, να μη διστάζει να φορέσει τα sneakers της-, η κόρη του συζύγου της Harris Douglas Emhoff, Ella Emhoff, υπέδειξε εξαιρετική άποψη στην εμφάνισή της, ενώ οι μικρές της ανιψιάς της Kamala, Meena Harrisέκλεψαν την παράσταση με τα leopard παλτό τους. Ξεχωριστή μνεία αξίζει και στο στιλ της 22χρονης ποιήτριας Amanda Gorman, που εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας ένα κίτρινο παλτό Prada.

Βεβαίως, εκεί ήταν η Lady Gaga, η Jennifer Lopez, αλλά και η κομψή πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama, που όμως εύκολα στοιχημάτιζε κανείς για το ό,τι θα ξεχώριζαν με τα looks τους. Από την Πρώτη Κυρία, Dr.Jill Biden, και την Αντιπρόεδρο Kamala Harris μέχρι τις εγγονές του Προέδρου και τις A-list celebrities, αυτές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

The Looks

Joe Biden & Jill Biden

Joe Biden & Jill Biden

Ο νέος αμερικανός Πρόεδρος με μάλλινο πανωφόρι και navy κοστούμι Ralph Lauren και η σύζυγός του μ’ ένα tweed παλτό πάνω από ασορτί φόρεμα σε γαλανή απόχρωση και suede γόβες σε μπλε. Το custom σύνολό της ανήκει στο νεοϋορκέζικο brand Markarian.

Kamala Harris

Kamala Harris

H νέα αντιπρόεδρος επέλεξε δυο black-owned brands για την εμφάνισή της στα μοβ: το φόρεμα και το παλτό της έχουν την υπογραφή του Christopher John Rogers και οι γόβες της ανήκουν στις συλλογές του Sergio Hudson. Οι πέρλες με τις οποίες συμπλήρωσε την εμφάνισή της ανήκουν στον σχεδιαστή κοσμημάτων Wilfredo Rosado.

Lady Gaga

Lady Gaga

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Gaga σχεδίασε ο Daniel Roseberry του οίκου Schiaparelli. Στο μήνυμά του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής έγραψε «αυτό το σύνολο είναι ένα ερωτικό γράμμα στη χώρα που μου έλειψε πολύ και σε μία καλλιτέχνη που την επιδεξιότητά της θαυμάζω».

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Πιο κλασική η επιλογή της λατίνας σταρ που επέλεξε τον οίκο Chanel για το total white σύνολό της από sequin παντελόνα, μεταξωτό πουκάμισο με βολάν (από τη συλλογή Fall-Winter 2019/20) και μακρύ tweed παλτό (από τη συλλογή Fall-Winter 2020/21. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά πέδιλα Jimmy Choo και κοσμήματα με πέρλες επίσης από τον οίκο Chanel.

Amanda Gorman

Amanda Gorman

Η 22χρονη ποιήτρια για την οποία όλοι μιλούν σήμερα έκανε εντύπωση με το κομψό μακρύ παλτό της σε έντονο κίτρινο χρώμα και την κόκκινη στέκα στα μαλλιά της, από τον οίκο Prada. Λεπτομέρεια με σημασία: τα σκουλαρίκια με τα οποία ολοκλήρωσε το look της ανήκουν στη συλλογή του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Κούλη.

Michele Obama

Michele Obama

Πάντα κομψή, η πρώην Πρώτη Κυρία επένδυσε σ’ ένα μονοχρωματικό outfit από ζιβάγκο, ψηλόμεση παντελόνα, μακρύ παλτό και ζώνη στη μέση. Το σύνολό της είχε την υπογραφή του Sergio Hudson, ανεξάρτητου μαύρου σχεδιαστή, που έντυσε και την Kamala Harris.

Meena Harris

Meena Harris

Άλλη μία ενδιαφέρουσα στιλιστικά περίπτωση ήταν αυτή της Meena Harris, ανηψιάς της Kamala Harris, που φόρεσε ένα shearling παλτό Coach και ένα ντεπιέ σύνολο (φούστα, μπλούζα) της σχεδιάστριας Ulla Johnson. Στο πλευρό της η μητέρα της, αδελφή της Kamala, Maya Harris, με κοστούμι σε μοβ χρώμα και πουκάμισο με βολάν.

Ella Emhoff

Ella Emhoff

Η περίπτωση της 22χρονης κόρης του Douglas Emhoff, συζύγου της Kamala Harris, αποδείχτηκε εξαιρετικά fashion foward και ξεχωριστή. Η Ella επέλεξε ένα καρό παλτό Miu Miu με λευκό γιακά  που συνδύασε με μπορντό φόρεμα από το νεοϋρκέζικο label Batsheva, και το look της ήδη συζητιέται στα social media.

Naomi &  Finnegan Biden

Naomi & Finnegan Biden

Οι εγγονές του Joe Biden επένδυσαν σε μονοχρωματικά σύνολα για την τελετή της ορκωμοσίας. Η 27χρονη Naomi ντύθηκε στα λευκά με κομμάτια Adam Lippes, ενώ η 22χρονη Finnegan ένα μακρυ καμηλό παλτό του Brandon Maxwell.

Natalie Biden & Ashley Biden

Natalie Biden & Ashley Biden

Η 16χρονη Natalie φόρεσε ένα ροζ παλτό από το brand  Lafayette 148 New York, ενώ οι μπότες της ήταν ένα ζευγάρι καφέ suede. H κόρη του Biden, Ashley, επέλεξε ένα coat dress και nude lace-up μπότες.

Maisy Biden

Maisy Biden

H 20χρονη Maisy δεν δίστασε σε φορέσει τα sneakers της στην ορκωμοσία του παππού της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:www.must.com.cy/